Real Madrid – Real Betis Sevilla 5-0. James conduce Madridul lui Benitez spre un prim succes categoric

Real Madrid a depasit-o pe Betis Sevilla cu un categoric 5-0 in etapa a doua din Primera Division 2015-2016. James Rodriguez a fost omul serii pe Bernabeu cu doua reusite de generic si o pasa de gol fenomenala. Gareth Bale cu o “dubla” si Karim Benzema au completat seara de vis a “albilor”.

Primele zece minute pe Bernabeu au fost senzationale. Ritm extrem de ridicat, faze de poarta la fiecare minut, un Betis disciplinat si un Madrid euforic. Tavalugul blanco a inceput insa aproape vulgar seara si pasa de geniul scoasa de Rodriguez din joben a fost finalizata cu gol dupa numai doua minute de joc de Gareth Bale. Madridul si-a dominat net adversarul in primele minute ale jocului, presand foarte sus si schimband foarte usor rolurile intre jucatorii sai ofensivi. Ocaziile s-au raspandit cu repeziciune asupra portii fostului madrilen Adan (cel mai bun jucator al oaspetilor in aceasta seara) si nesansa a pastrat avantajul minim de pe tabela.

Dupa 25-30 de minute de joc, Realul lui Benitez a luat piciorul de pe acceleratie, iar erorile au permis oaspetilor sa declanseze primele emotii la poarta lui Keylor Navas. Portarul costarican s-a intins insa senzational si i-a furat mingea din picior lui Ruben Castro, care simtea ca poate aduce egalarea cu un sfert de ora inainte de pauza. Cu cinci minute inainte de finalul primului mitan, James Rodriguez a iesit insa din nou la suprafata si a majorat avantajul madrilenilor cu un sut senzational din lovitura libera: 2-0 pentru Real Madrid, scorul pauzei.

La doua doua minute de la reluare entuziasmul blanco a produs alte doua goluri rapide. Mai intai, Karim Benzema a reluat cu capul in plasa pasa lui Gareth Bale, pentru ca in minutul 50, James Rodriguez sa aminteasca tuturor de executiile de geniu ale lui Hugo Sanchez si sa inscrie printr-o “foarfeca” golul patru al gazdelor. Mel a simtit pericolul dezastrului si a apelat la experienta lui Didier Digard aproape imediat, iar francezul a reusit sa aduca ceva mai mult echilibru in linia mediana sustinut de masivitatea lui N’Diaye si de efortul supraomenesc al lui Xavi Torres. Mai mult, oaspetii puteau reduce din handicap atunci cand Hernandez Hernadez a acordat penalty dupa interventia lui Varane, insa Keylor Navas, sustinut frenetic de peste 80.000 de suflete si telepatic de intreaga Costa Rica a pastrat poarta madrilenilor imaculata.

Pe final, Ronaldo si-a continuat sarabanda ratarilor, iar Sergio Ramos a trimis in bara tot din “foarfeca”, insa golul cinci a venit in minutele de prelungire atunci cand Gareth Bale a marcat superb printr-un “zapatazo” de efect. Real Madrid a invins-o astfel categoric pe Betis Sevilla si si-a multumit fanii intr-o seara tarzie de august. Urmeaza prima deplasare in Catalunya din acest an, in timp ce andaluzii vor primi pe Villamarrin replica lui Real Sociedad.

Real Madrid: Keylor Navas; Danilo, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Kroos (Casemiro, m.64), Modric (Kovacic, m.75), James; Bale, Cristiano Ronaldo, Benzema (Isco, m.53).

Real Betis: Adán; Piccini, Pezzella, Bruno, Molinero (Jorge Molina, m.46); Xavi Torres, N’Diaye (Petros, m.81), Cejudo, Vargas; Dani Ceballos (Digard, m.52) Rubén Castro.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap