Real Madrid – Sevilla CF, 9 mai 2021. A fi sau a nu fi!

După eliminarea dureroasă din Liga Campionilor din această săptămână, Real Madrid mai are doar un singur obiectiv de atins și un motiv serios de luptă în această seară : posibilitatea de a termina această etapă pe primul loc al clasamentului. De altfel, echipa noastră este singura în acest moment care depinde doar de sine pentru a câștiga titlul, 4 victorii în următoarele 4 meciuri ( finale cum îi place lui Zinedine Zidane să le numească ) asigurându-i câștigarea competiției. Și totuși momentul nu este chiar așa bun.

Adversara noastră din această seară are o singură absență și aceasta este antrenorul Lopetegui, suspendat după ce a luat cartonaș roșu etapa trecută. În rest, Sevilla va alinia echipa de gala care, până la meciul cu Athletic Bilbao luase 22 de puncte din 24 posibile și mergea ceas. Pentru ei este de asemenea un meci de ultimă șansă, o înfrângere sau un egal astăzi putând să-i scoată definitiv din lupta pentru a câștiga La Liga.

Echipa noastră se prezintă cu un tonus fizic execrabil, ultimele meciuri aducând o imagine groaznică pe final a fotbaliștilor noștri. Perfect expicabil dacă ne gândim că motoarele echipei noastre au jucat foarte mult din cauza accidentărilor și formei slabe a contracandidaților, Luka Modrici având 53 de meciuri ( la 35 de ani!!! ) și Toni Kroos 46 de partide ( 31 de ani ). În același timp, din 6 aprilie 2021, niciun alt jucător de atac de la noi nu a mai marcat, în afară de Karim Benzema ceea ce este o situație absolut îngrijorătoare în vederea partidei din această seară și a celorlalte 3 care vor urma.

Apărarea titulară a noastră este formată din Carvajal – Varane – Ramos – Mendy și este 100% absentă în această seară, 2 dintre ei ( spaniolii ) absentând până la final iar francezii având o șansă să revină la meciul cu Granada sau cel cu Bilbao din deplasare. Ca atare, linia de fund de rezervă ar putea fi Odriozola – Militao – Nacho – Marcelo, cu rezerva că e posibil ca ZZ să-l titularizeze pe Miguel pe partea stângă, fundașul de la Castillia făcând o figură foarte frumoasă la antrenamente și în cele 3 jocuri la care a participat, calitatea lui defensivă și momentul fizic făcându-l la acest meci mult mai bun decât Marcelo.

Fede Valverde este singura veste bună de astăzi, după ce a prins câteva minute la Londra se presupune că va putea juca măcar 60 – 70 de minute disear și ar putea ajuta foarte mult pe banda dreaptă pe Odriozola cât și foarte mult mijlocul. În atac îl avem pe Karim Benzema și un jucător belgian pe care nu l-am văzut la treabă serios nici în sezonul trecut și nici în acesta, ba chiar foarte amuzat când toți suporterii erau extrem de supărați. Ca atare nu știm dacă va participa sau nu, dacă o va face bine sau nu dar cu siguranță este ultima lui șansă să arate că ar fi un jucător bun și s-ar putea apropia de calitatea celui transferat de noi acum 2 sezoane.

Hala Madrid!

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap