Real Madrid – WfL Wolfsburg: ¡Porque tú siempre estás ahí!

S-a lasat seara. Era timpul sa merg la culcare, maine ma asteapta o zi grea. Eram obosita si ploaia care batea usor in fereastra ma indeamna sa dorm. Am pus capul pe acea perna moale, dar somnul mi-a fugit dintr-odata si inima imi batea cu putere. M-am ridicat. In camera de camin era intuneric si liniste. Mi se parea ca inima imi bate atat de tare incat imi voi trezi colegele. Respiram adanc. O data si inca o data.

De dimineata aceeasi stare. Am emotii. La fel cred ca simte fiecare suporter. Au mai ramas cateva ore. Doar cateva ore pana la marea „remontada”.

De miercuri, de la acea infrangere neasteptata si de neinteles din Germania, toată suflarea madridista vorbeste doar despre „remontada” si despre „ El espiritu de Juanito”. Cu totii credem in echipa noastra, in puterea jucatorilor si a Templului Bernabeu de a intoarce rezultatul si de a ne califica in semifinale. La meciul de miercurea trecuta, poate am fost suparati, poate ca am tipat la unii jucatori, poate ca i-am criticat, poate ca, pentru o secunda, am simtit ca nu au dat totul pe teren. Se prea poate sa fi pus la indoiala si puterea echipei de a intoarce rezultatul. Dar, apoi ne-am amintit ca, pe Bernabeu, ne așteapta o noapte magica. Si suntem cu totii chemati sa fim parte a acestei nopti magice. De peste mari si tari, de pe stadion sau din fata televizoarelor, singuri sau alaturi de alti suporteri merengue, inimile tuturor vor striga si purta echipa spre victorie. Jucatorii au nevoie de noi si noi avem nevoie de ei. Drumul nu este usor, dar Real Madrid poate intoarce rezultatul. Au nevoie doar sa creada in ei si sa arate cel mai frumos fotbal. Si mai au nevoie de fiecare suporter, de la mic la mare. Doar impreuna putem reusi!

 

¿Cómo explicarte que es la fe si nunca creíste hasta el último segundo?

 

Intreg sezonul am trecut de la agonie la extaz. Victorii spectaculoase, ovatii la scena deschisa, apoi infrangeri neasteptate, fluieraturi si neincrdere. Povestea s-a repetat. Uneori, suporterii au cedat si si-au mai sanctionat favoritii. Un lucru e insa cert: cei care au cu adevarat sange „blanco” sunt alaturi cu sufletul de echipa si cred intr-o remontada. Istoria si veteranii clubului ne indeamna sa credem. Pana la urma asta e si menirea noastra, orice s-ar intampla sa fim acolo. Indiferent de rezultat, indiferent de vremea de afară. In seara aceasta nu e loc de neincredere sau de contestatii. E loc doar de o sustinere fara precedent si de o atmosfera asa cum doar suporterii blanco stiu sa faca.

La El Clasico, chiar în ziua în care se împlineau 24 de ani de la dispariția marelui Juanito, jucătorii l-au omagiat așa cum se cuvine, cu o victorie chiar pe terenul eternilor rivali. În această seară, în ciuda ploii care se anunță, jucătorii vor ieși de la vestiare având în minte doar un cuvânt: „calificare”, iar Juanito el 7 Maravilla le va insufla putere și încredere. Bernabeu va exploda, o mare de fulare albe fluturând și un Hasta el final, vamos Real! care va răsuna din piepturile a mii de suporteri aflați pe stadion și a milioanelor din fața televizoarelor. Cu tot sprijinul și toată încrederea suporterilor, jucătorii vor lupta cu toate puterile pentru a câștiga și pentru a respecta acea stemă pe care, mulți dintre ei, au sărutat-o atunci când au sosit pe Bernabeu . Noaptea se anunță de infarct, dar va fi o noapte magică! O noapte „blanco!”. A por la remontada!

E dimineață când veți citi aceste rânduri. Sau după-amiază. Sau mai sunt doar câteva minute până la startul partidei. Simțiți și voi cum vă trec fiori calzi, apoi reci. Mâinile vă transpiră și inima nu vă mai ascultă. E iubirea pentru Madrid. Sunt emoțiile unei nopți de la care așteptăm un final fericit. Este o nouă filă din povestea noastră, o poveste de iubire pe care o pot înțelege doar cei care au în suflet acest club. Nu ne temem, pentru că noi credem! Nici jucătorii nu se tem pentru că noi suntem aici!

Despre autor

Tags: , ,

Cristina Simion

Cristina Simion

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap