S-a terminat sezonul, incep speculatiile: francezii anunta ca Verratti e cap de lista

France Football anunta din nou interesul lui Carlo Ancelotti pentru Marco Verratti, mijlocasul lui Paris Saint Germain. Odata incheiat sezonul 2013-2014, speculatiile in privinta mutarilor de la Real Madrid a inceput. Dupa ce ieri dimineata s-a vehiculat ca Los Blancos pregatesc o oferta de 65 de milioane pentru Paul Pogba (30 de milioane plus Coentrao si Morata), in jurul pranzului, presa franceza a descoperit motivele pentru care Verratti ar putea ajunge sub comanda lui Ancelotti.

Mijlocasul italian isi doreste foarte mult sa lucreze din nou alaturi de omul care l-a adus in fotbalul mare de la Pescara din Serie B. In acelasi timp, Ancelotti, desi nu l-a cerut inca oficialilor blanco pe Verratti, considera se pare ca fotbalistul italian este exact plusul care lipseste in jocul echipei sale in linia mediana. Comparat de italieni cu Andrea Pirlo, Marco Verratti este genul de fotbalist intuitiv si foarte tehnic detinand totodata o viziune exceptionala asupra jocului, cam ceea ce cauta Ancelotti sa acopere in jocul blanco in acest moment.

Dificultatea realizarii transferului se leaga de Paris Saint Germain, club cu care Real Madrid a semnat un acord de neutralitate. Pe scurt, Los Merengues ar putea sa-l aduca pe Verratti doar daca oficialii parizieni decid ca nu mai au nevoie de serviciile jucatorului italian. Conform France Football, Marco nu mai vrea insa sa ramana la PSG, asa cum site-ul nostru anunta deja in urma cu doua luni. In plus, gruparea pariziana cauta sa transfere inca un jucator pe acea zona centrala, iar numele vehiculate sunt Paul Pogba si Yaya Toure, jucatori pe care Laurent Blanc ii place foarte mult. France Football vorbeste si de suma de transfer vehiculata in jurul lui Verratti (30 de milioane de euro) insa conform unor alte informatii din Franta, PSG nu accepta o eventuala despartire de micutul italian fara 45 de milioane de euro. Parizienii se intereseaza de asemenea de Fabio Coentrao si ar accepta conform unor informatii sigure un eventual schimb plus 20 de milioane din partea Realului. De urmarit…

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap