Scoala de Fotbal CS Real Union si-a deschis portile si are nevoie de sprijinul vostru

Printre putinii oameni cu care am interactionat si care-si fac munca bine, cu o pasiune nebuna si cu daruirea incredibila a unui om principial, valoros si decis, Costel Strainu, a infiintat recent Scoala de Fotbal CS Real Union Galati.

Ce-si propune CS Real Union?

Scoala care asigura antrenamente complexe si interactive, combinate cu disciplina, competitie, relaxare si emotia specifica grupelor de varsta cuprinse intre 5 si 12 ani pentru micutii galateni isi desfasoara activitatea in Galati, in sala de sport a Colegiului Aurel Vlaicu. Costel, este unul dintre oamenii care se ocupa de viitorul micutilor galateni si spera ca intr-o zi sa-i poata ajuta sa creasca atat de frumos incat sa ajunga sa imbrace tricoul echipei sale de suflet: “Indiscutabil, visul meu este ca acesti copii sa ajunga atat de buni, incat prin viitorul nostru parteneriat cu scolile de fotbal din Spania si implicit speram, cu Real Madrid, acestia sa aiba macar sansa unui trial. Lasand insa la o parte acest vis, dorinta mea este ca micutii care ne calca pragul sa deprinda cunostinte esentiale despre sport, fotbal si viata. Sa isi ghideze comportamentul intr-o maniera sportiva si educativa, sa faca sport si sa traiasca sanatos!” ni s-a destanuit colegul Costel Strainu, cel care de dimineata devreme si pana seara tarziu se preocupa de acest proiect pe care l-a pornit efectiv de la zero.

Despre programul de antrenament al micilor galateni care s-au inscris la scoala CS Real Union Galati, Costel ne-a explicat: “Pentru grupele de copii cu varsta cuprinsa intre 9 si 12 ani am stabilit un program revolutionar pentru Romania. La aceasta varsta a copilului, putem vorbi despre pregatire intensiva, iar noi am conceput programul de o asa maniera incat instruirea copilului sa fie completa inca de la aceasta varsta. Antrenamentele sunt structurate in asa fel incat sa obtinem un echilibru perfect intre componentele tehnice, fizice si educational. Pentru copii fotbalul inseamna, in mare parte, bucuria de a lovi mingea. Fara sa le rapim acest sentiment, ii invatam ce inseamna disciplina, cooperarea intre coechipieri, pregatirea temeinica si, nu in ultimul rand, fair-play-ul, care mi se pare foarte important si de care un profesor va trebui mereu sa tina cont si sa-l impuna in mentalitatea juniorului. Este varsta la care micii fotbalisti isi insusesc componentele de baza, legile fundamentale ale sportului rege, iar obligatia noastra este sa reusim sa-i aducem pe punctul de a intelege toate aceste lucruri, cu zambetul pe buze si cu deschidere deplina si pasiune completa pentru acest sport” a incheiat Costel Strainu.

Cum putem ajuta scoala sportiva infiintata la Galati

Dupa cum stiti, fiecare dintre noi isi poate directiona cei 2% din impozitul pe salarii catre o instituie care are nevoie de ajutor. Acest detaliu nu te costa nimic si ai astfel garantia ca macar 2% din banii impozitati de stat vor ajuta o institutie in a carei cauza crezi. Ce mai trebuie sa stii este ca aceasta donatie nu costa nimic contribuabilul, insa nu reprezinta nici o obligatie. Daca nu folositi optiunea de a decide modul si cui acest impozit sa fie alocat, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat. De aceea, Asociatia Juntos Ganamos Siempre face un apel catre toti cei interesati si impresionati de proiectul lui Costel, sa isi directioneze (daca nu au facut-o deja) cei 2% din impozit catre o cauza care priveste viitorul copiilor nostri.

Inainte, cei interesati sa faca aceasta donatie erau obligati sa mearga sa completeze un formular (formularul 230) alaturi de o copie fiscala primita de la angajator. Astazi nu mai este nevoie sa faceti acest lucru, astfel ca simpla dumneavoastra dorinta este suficienta pentru a ajuta acest proiect girat de colegul nostru Costel Strainu si Scoala sa de Fotbal care se pregateste.

Contact: Costel Strainu Facebook > click aici

Daca doriti sa faceti acest lucru, il puteti contacta direct pe Costel Strainu pe pagina sa de facebook sau la numerele de telefon pe care le gasiti de asemenea in mod public pe aceeasi pagina de Facebook. Toate detaliile va vor fi explicate de colegul nostru, iar in momentul in care se va strange o suma (oricat de mica) domnul Strainu va va contacta pe fiecare in parte pentru a va oferi detalii despre felul in care au fost directionati banii si maniera in care decurge proiectul CS Real Union. Totul se va face cu maxima transparenta. Nu uitati, ca procentul de 2% nu-l veti simti practic in buzunar, el urmand a fi oricum directionat de catre stat spre alte domenii. Directionandu-l spre o cauza in care credeti sau pe care o sustineti, va asigurati ca acel mic procent va ajunge intr-o destinatie aleasa de dumneavoastra. Va multumim!

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap