Sergio Reguilon la Tottenham. Real Madrid incaseaza 30 de milioane de euro. Negocieri si pentru Bale!

Real Madrid si Tottenham au ajuns la un acord pentru transferul lui Sergio Reguilon la formatia antrenata de Jose Mourinho.

Clubul londonez va plati 30 de milioane de euro pentru serviciile fundasului stanga, plus alte 5 milioane de eruo bonusuri.

In primele doua sezoane, Real Madrid va beneficia de o optiune de rascumparare de 40 de milioane de euro pentru fundasul crescut in academia clubului.

Sergio Reguilon era dorit de mai multe cluburi importante din Europa, printre care Manchester United si Sevilla.

Negocieri si pentru Gareth Bale


Tottenham mai vrea un jucator de la Real Madrid. Este vorba despre galezul Gareth Bale, fotbalist pe care Jose Mourinho il doreste in Capitala Angliei.

Pentru Bale ar fi o revenire de senzatie, in cazul in care Real Madrid si Tottenham s-ar pune de acord.

Londonezii il vor pe Bale sub forma de imprumut, iar Real Madrid ar accepta inclusiv varianta de a-i plati galezului jumatate din salariu. Bale castiga 650 de mii de euro pe saptamana, un salariu pe care Spurs nu si-l permite si care ar depasi cu mult salariul starului lui Spurs, Harry Kane. Cele doua cluburi cauta o varianta de mijloc.

Se zvoneste ca Madridul ar accepta sa plateasca jumatate din salariul lui Bale, dar ar obtine prima optiune pentru transferul lui Dele Alli de la Tottenham. Galezul este dorit si de Manchester United, dar ar prefera sa joace sub comanda lui Mourinho, la fosta sa formatie.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap