Sirtaki Euroleague – 2 etape consecutive în Grecia pentru Real Madrid Basket

Real Madrid Basket se deplasează săptămâna aceasta la Atena pentru o etapă dublă de Euroligă și va întâlni prima dată pe Panathinaikos BC astăzi la ora 21.00 urmând ca vineri 18.12 să întâlnească cealaltă mare forță a basketului din Grecia, Olympiacos BC la aceeași oră.

Echipa noastră se află pe poziția a 4-a a clasamentului Euroligii în acest moment, după începutul foarte slab de campanie, dar recuperând fantastic cu 7 victorii din ultimele 8 meciuri,  iar Panathinaikos este una dintre surprizele negative ale acestui sezon, ocupând locul 15, dar venind după 2 victorii cu Bayern și Arman Milan ( pentru prima dată în acest an ) și o înfrângere în ultimul meci în fața celor de la Zalgiris. Meciul se anunță așadar foarte echilibrat, cu un mic plus pentru echipa noastră care are 10 victorii consecutive în fața rivalilor de astăzi, 4 chiar la Atena.

Lotul nostru, deși văduvit de absența lui Facundo Campazzo ( plecat în NBA ), cel care a fost cel mai bun jucător al echipei în multe meciuri, se prezintă într-o formă excelentă, legând multe victorii și crescând foarte mult la capitolul defensiv. De urmărit prestațiile lui Alberto Abalde, transferat sezonul acesta de la Valencia și cu prestații foarte bune, Fabien Causeur și Sergio LLull, cei care vor încerca să intre mai mult pe poziția 1 și să dirijeze jocul, dar și a lui Laprovittola, argentinianul care are prestații în creștere după plecarea conaționalului său.

Hala Madrid!

Despre autor

Radu Dranga

Radu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap