Știrile zilei despre Real Madrid – 11 martie 2021

Real Madrid întâlnește diseară la ora 22 pe Barcelona în Euroligă, un meci de totul sau nimic pentru noi, în vederea calificării în primele 8 echipe, cele ce vor juca în sferturi. După plecarea lui Campazzo, Realul nu a mai câștigat în fața rivalilor, aflați într-o formă deosebită și pe primul loc în clasamentul Euroligii. Cu o echipă măcinată de accidentări și cu foarte mari probleme pe poziția de conducător de joc, madrilenii vor încerca să mizeze pe defensivă, pe aruncările de 3p cât și pe forța lui Edy Tavares sub panou.

Este prima dată în ultimii 16 ani când ambii fotbaliști care au dominat lumea fotbalistică în ultima perioadă sunt afară din sferturile Ligii Campionilor. Cristiano Ronaldo a făcut un meci destul de slab contra conaționalilor de la Porto. Adus de Juventus să ia Liga Campionilor, CR7 nu a trecut 2 ani la rând de optimi, iar spiritele la Torino sunt foarte încinse. În același timp, Realului îi lipsesc golurile sale deci putem concluziona că această despărțire a fost un eșec pentru ambele părți.

Mbappe se pare că ar fi refuzat 3 oferte de prelungire venite de la PSG. În același timp, după meciul de aseară, președintele lui PSG a asigurat că Neymar și Mbappe vor rămâne la Paris sezonul următor. În acest fel se pare că prinde contur ideea de a-l aduce pe Killian în vara lui 2022 gratis, cu o primă de instalare mare și un salariu pe măsură.

Președintele rivalilor, Joan Laporta, continuă campania sa de imagine după câștigarea alegerilor și investește masiv în articole de presă menite să crească speranțele suporterilor și moralul echipei. Astfel, după ce a anunțat că are o înțelegere verbală cu Alaba, astăzi un mare ziar din Spania deschide ediția cu anunțul că Haaland este cel în jurul căruia acesta vrea să facă un proiect sportiv de succes. Dacă în cazul Alaba a intervenit agentul acestuia negând înțelegerea, Mino Raiola nu are niciun interes să facă asta, o licitație deschisă pentru norvegian putând fi doar în beneficiul său. Ca atare anticipăm că vom vedea în lunile următoare foarte multe articole de acest gen, absolut de așteptat având în vedere stilul catalanului.

ATM nu s-a încurcat în restanța jucată ieri și, deși condusă cu 1 – 0, a reușit să întoarcă scorul și s-a distanțat la 6 puncte de locul 2 și la 8 de Real Madrid, devenind mare favorită la titlu.

Vom reveni cu noutăți după antrenamentul de astăzi al echipei.

Despre autor

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap