Statistica si cifre dupa Deportivo la Coruna – Real Madrid 2-8

O seara facila pe Estadio El Riazor, dar asta doar datorita lui Carlo Ancelotti, care a gestionat mult mai bine meciul, si de data asta nu ne-a mai scapat din mana. Un meci in care Illara a prins primele minute in La Liga(si facut-o bine), Varane a bifat primul sau meci ca titular in acest sezon si a jucat aproape perfect, Chicharito a inscris primul gol in campionat, iar Iker si-a imbunatatit statistica primind 2 goluri din 5 suturi pe poarta. Ceea ce e notabil e ca Ancelotti a reformulat ordinele de joc ale lui Modric si Kross si astfel Kross se apropie din ce in ce mai mult de Xabi-ul sezonului trecut, iar Modric a revenit la pozitia lui obisnuita in teren (langa Kroos ) si astfel nu a mai urcat in atatc decat atunci cand a fost nevoie. Aceasta schimbare a adus o mai multa siguranta in defensiva, iar Kroos cred ca a primit nota de trecere testului “Marcelo” reusind sa se descurce cu ajutorul lui Ramos si pe alocuri a lui James in a acoperi zona lasata libera, chiar daca Depor si-a concentrat atacurile pe acea parte stiind ca pe stanga nu se putea trece.

In atac am avut mai multa claritate, si fata de meciul cu Atletico unde am sutat de 21 de ori din care 4 suturi pe poarta, ieri am sutat doar de 19 ori insa de 13 pe spatiul portii, doar 1 sut a fost pe langa poarta celelalte fiind blocate de aparatorii adversi. Real Madrid a controlat mijlocul terenului fara probleme impingand jucatorii  lui Depor spre margini unde in cele din urma pierdeau mingea. Omul meciului a fost fara indoiala Cristiano, cu 3 goluri din 8 suturi pe poarta, apoi de asemenea trebuiesc laudati toti jucatorii pentru aportul lor. Karim Benzema, Marcelo si Isco au dat cate 2 assisturi, iar Karim si Marcelo au mai adus colegii de inca 2 ori in situatie de gol. Cel mai mult a tras Ronaldo cu 8 incercari din care 5 pe poarta, urmat de Bale cu 4 suturi din care toate au fost pe poarta. James Rodriguez a reusit un eurogol si o noua pasa de gol pentru Cristiano Ronaldo, aratand ca este pe drumul cel mai bun posibil.

Cele mai multe pase le-a dat Kroos, iar pasele “masinariei germane” au atins tinta in 94 % din cazuri. De mentionat ca si Ramos a avut acelasi procentaj insa din 83 de pase. Varane si Arbeloa, au fost de netrecut cu 0 greseli in defensiva, la fel ca si Kroos. Totusi Toni Kroos a incercat de multe ori tacklingul (7) insa a reusit doar de 2 ori. A fost un meci bunicel impotriva unui adversar modest, iar pe mine ma bucura faptul ca au prins minute jucatori precum Varane sau Illara, iar Chicharito a spart gheata. Toate cifrele acestui meci fenomenal le gasiti in tabelul de mai jos in care puteti de asemenea analiza hartile si momentele cele mai interesante si importante ale partidei.

 

[metaslider id=2508]

Despre autor

Tags: , , ,

Cristian Prisacariu

Prisacariu

Donec eris félix multos numerabis amicos;

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap