Suparati pe Deschamps: Karim Benzema s-a accidentat in amicalul Franta-Armenia

Din primele informatii, Real Madrid l-a pierdut pe Karim Benzema pentru urmatoarele doua saptamani, chiar daca medicii reprezentativei Frantei asigura ca jucatorul are doar “probleme minore”. Cotidianul MARCA sustine in editia de astazi ca schimbarile dese ale lui Karim Benzema de la Real Madrid se datoreaza unei dozari programate a efortului pe care Rafael Benitez a stabilit-o pentru atacantul nascut la Lyon.

Conform sursei citate, Benzema a jucat inca de la inceputul sezonului aproape de limita, iar riscul unei recidive musculare dupa accidentarea din sezonul trecut era destul de mare. Ideea antrenorului a fost de fiecare data una de protectie a super atacantului sau, un mesaj pe care MARCA sustine ca Real Madrid l-a trimis si Federatiei Franceze.

De aici si iritarea conducerii blanco la adresa selectionerului francez Didier Deschamps, anunta MARCA. Dupa ce acesta a declarat ca el nu se gandeste sa-l inlocuiasca pe Benzema asa cum o face Rafa Benitez la Real Madrid, Deschamps l-a titularizat pe Benzema in amicalul cu Armenia si l-a tinut in teren pana cand francezul s-a accidentat.

Karim Benzema in amicalul Franta-Armenia
Karim Benzema in amicalul Franta-Armenia

Dupa ce a reusit sa marcheze de doua ori impotriva armenilor, Benzema a acuzat dureri musculare si a parasit terenul de joc in minutul 80. Conform presei franceze, in ciuda asigurarilor date de medicii nationalei Frantei, Benzema va absenta intre 10 si 21 de zile de pe gazon.

Informatia a fost confirmata si de jurnalistul Jose Luis Sanchez, unul dintre jurnalistii apropiati de Benzema: “Exista o suparare masiva a conducerii la adresa lui Didier Deschamps. Real Madrid a cerut selectionerul ca Benzema sa nu joace mai mult de o ora in amicalul cu Armenia, ceea ce nu s-a intamplat. Benitez l-a protejat in ultimele doua luni pe Karim pentru ca ii cunoaste perfect problemele musculare din sezonul trecut. Deschamps a dat totul peste cap, ceea ce nu e deloc acceptabil. Inclusiv Benzema este suparat, desi el vrea sa joace mereu. Nu este insa vina lui ci a Federatiei Franceze. Este o lovitura in plina figura aplicata Madridului” a marturist Sanchez pentru El Chiringuito.

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap