Trei cluburi mari din Europa pe urmele lui Isco, care momentan se bucura de increderea lui Ancelotti

Browse By

FC Sevilla, AC Milan si Liverpool s-au aratat interesate in aceste zile de imprumutul pentru un sezon al lui Isco Alarcon. Jucatorul care pare sa-si gaseasca greu loc in primul unsprezece odata cu sosirea lui James Rodriguez pe Santiago Bernabeu a refuzat insa pentru moment discutiile cu alte cluburi, incurajat si de dorinta lui Carlo Ancelotti si Fernando Hierro de a-l pastra in lotul campioanei Europei.

Pentru Golden Boy 2012, acomodarea la sistemele de joc ale lui Ancelotti din sezonul trecut n-a fost deloc una perfecta. Isco a bifat 35 de jocuri ca titular si alte 18 din postura de rezerva, marcand de 11 ori si pasand decisiv in alte 14 ocazii. Isco a marturisit insa apropiatilor ca mizeaza mult pe perioada de pregatire cand este decis sa-i demonstreze antrenorului sau ca merita increderea care i s-a acordat in sezonul precedent. Pentru pustiul-minune nascut in apropiere de Malaga, perioada de transferuri ramane deschisa pana in ultima zi a perioadei de mercato, cand Isco ar putea ajunge sub forma de imprumut, cel mai probabil la Liverpool, varianta unanim acceptata de club, jucator si antrenori.

 • Torpyla

  eu cred ca i-ar prinde bine un club precum liverpool.poate juca si in UCL,are la dispozitie foarte multe meciuri in premier league,si isi poate dezvolta si alte calitati,ce pot face diferenta in momentul in care se va intoarce.

  pe de alta parte,exista riscul ca real sa-si piarda interesul asupra lui daca acesta pleaca din curtea noastra.de asta nici nu ma astept prea mult sa vad ca jose rodriguez si casemiro vor fi readusi la echipa.am impresia ca se va intampla acelasi lucru precum in cazul sahin.

  • http://realmadrid.com.ro Angelito

   Perfect de acord!

 • MihaiR

  La Casemiro e greu de crezut ca nu il vom aduce inapoi tinand cont ca a semnat imprumutul doar pe 1 an.
  Referitor la Isco, mi-ar placea totusi sa nu fie tinut pe banca(sau imprumutat) doar de pretul lui James R. ci si de calitatea acestuia. Pentru ca daca pierdem un fotbalist precum Isco , doar pentruca am dat 80 de mil pe Rodriguez suntem tampiti !

 • motanu

  cred ca va pleca .
  va juca putin tare .
  este pacat .

 • Andy

  @ Florin
  Exista sanse sa il vedem din vara asta pe Vidal la noi ? sau asteptam pana la anu sa il luam pe Verratti ?

 • Marius Odagiu

  Nuuu…

  Daca pleca si Isco , varf nu vine…pe banca pe cine mai avem ? pe Illarramendi ? pe Jese accidentat ?

  E fraier daca pleca…are minute si el..

  Va juca , sunt 60 de meciuri pe sezon 🙁

 • psycho

  cifrele nu sunt proaste dar realistic vorbind el nu poate ridica pretentii de titular decat in cazuri exceptionale.nu trebuie vandut pentru ca e loc de crestere consistenta la el si urmeaza un sezon cu multe meciuri si trofee in joc.pacatul initial insa eu il vad la sosirea lui si spe sa nu repetam greseala odata cu venirea columbianului.jucat,isco da rezultate,pus pe banca se pierde.

Real Madrid Romania