Un gigant pentru Zidane: Real Madrid Castilla l-a transferat pe atacantul finlandez Eero Markkanen

Zinedine Zidane a primit astazi o prima veste buna. Real Madrid Castilla a reusit sa transfere un atacant pentru sezonul viitor chiar in ziua in care clubul aniverseaza 42 de ani de la infiintare. Atacantul finlandez Eero Markkanen in varsta de 23 de ani va semna miercuri un contract pe doua sezoane cu echipa secunda a clubului blanco contra sumei de 2 milioane de euro

Jucatorul care vine de la AIK Stockholm era urmarit si de Arsenal Londra, dar Real Madrid a reusit sa se miste ceva mai repede. International finlandez, Markannen masoara 1,98 de cm si a marcat in sezonul trecut de sase ori in 12 partide pentru gruparea suedeza. Markkanen s-a nascut la Jyvaskyla in Finlanda pe 3 iulie 1991 si si-a facut junioratul la echipa orasului sau natal. A bifat apoi prezente meteorice pentru echipa locala dar si pentru modestele Waarkaus sau Jamsankosken Ilves. In 2013 a jucat entru campioana Finlandei, HJK Helsinki insa nu a reusit sa impresioneze.

Eero Pekka Sakari Markkanen este fiul unul fost mare baschetbalist finlandez, Pekka Markkanen si reprezinta prima mutare a Castillei in incercarea de a reveni in Segunda Division B. Din cate se pare, Zidane a cerut un atacant cu talie la echipa sa, iar miercuri il va primi. Transferul lui Markkanen contureaza si mai tare zvonurile conform carora, Raul de Tomas ar putea ramane la prima echipa a clubului in locul lasat liber de Morata, daca va convinge in turneul nord-american.

Markkanen in actiune

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap