Vesti bune la inceput de sezon estival: Sergio Llull la Real Madrid pana in 2021

Browse By

Aflati sub o presiune incredibila, conducerea RM Baloncesto a reusit sa prelungeasca contractul lui Sergio Llull pina in sezonul 2020-2021. In cursul zilei de ieri s-a parafat noua intelegere, ceea ce inseamna ca mai sunt valori de exceptie in baschet ce spun PAS unei experiente in NBA. Declaratia sa de ieri de la conferinta de presa este elocventa : “Mi sueño no es la NBA, es el Madrid”

Trebuie spus ca Llull este unul dintre cei mai buni guards din baschetul mondial care nu a jucat niciun minut in NBA. De asemenea nu trebuie uitat nici faptul ca de doua luni Houston Rockets a negociat termenii mutarii lui Llull peste ocean, oferindu-i un contract de 15 milioane de dolari pe trei sezoane.

La capitolul noutati ”pe surse, e de remarcat interesul lui Cleveland Cavaliers pentru Salah Mejri, aflat sub contract pina la finalul sezonului 2015-16 cu Real Madrid. De asemenea se asteapta reactia clubului fata de Reyes si Nocioni, cel putin „el capitan„ manifestandu-si dorinta de a fi alaturi de echipa, daca staff-ul tehnic il considera oportun pentru inca un sezon.

Situatia lui Chacho e insa incerta: sunt discutii ca el sa revina in NBA, insa e posibil ca rezultatele si echipa formata de Laso sa-i schimbe optica.

 • COSTEL

  este o veste extraordinara .
  la cat de mare iubitor de baschet sunt eu nu pot spune decat ca la nivel sportiv fotbal…hocheo handbal greu mai gasesti oameni cu acest nivel de conduita .
  bravo lui felicitari!

  • gogoloius

   Exact de aia sunt şi eu entuziasmat. După finala Endesa când am auzit de oferta de contract ferm şi NBA îi căutam înlocuitor. Însă nu a contat. E cu sangre blanco…
   Şi , ca o chestie, toţi jucătorii mari au clauze de buzout dacă primesc oferte din NBA. Asta e, nu de ieri de azi, NBA e maximul, e Mecca baschetului. Şi Llull are o asemenea clauză şi tot a rămas la noi. Să vedem mai departe

   Insă e un exemplu.

 • https://www.youtube.com/watch?v=Zh-rjm2ViKg Los Merengues

  Multumim, Sergio!

 • Sorin Barbu

  Asta dovada de atasament pt club. Gracias Llull!

  • psycho

   la fel iker si ramos.

 • Concha Espina

  Sper ca si celalalt Sergio sa faca la fel.

Real Madrid Romania