Zidane: “Nu am nevoie de un portar acum, putem discuta în iunie”

Kepa Arrizabalaga este pregătit să se alăture lui Real Madrid de la Athletic Club în ianuarie și totuși antrenorul Zinedine Zidane îndeamnă clubul că nu are nevoie de un portar.

Deși tânărul spaniol va fi liber de contract în vară, Los Blancos sunt gata să plătească 20 de milioane de euro pentru a-l semna luna aceasta după ce jucătorul a trecut testul medical.

“Nu-mi pasă (despre transferurile de iarnă), am fost antrenor pentru doar doi ani, dar nici nu văd cum semnarea unui jucător în această perioadă nu poate fi de bun augur”,  a declarat Zidane presei. În calitate de antrenor, nu am nevoie de un portar în acest moment. Dacă se schimbă asta până în iunie sau dacă stăm și vorbim despre asta, putem semna jucători pe anumite poziții. În doi ani, niciun jucător nu a ajuns la echipă pe poziția respectivă, dar în iunie putem discuta. Pentru moment voi vorbi doar despre jucătorii pe care îi am, din respect pentru ei.”

Zidane a insistat de asemenea că nici un jucător nu va părăsi echipa.

“Ceea ce doresc să spun este că nu vreau ca vreun jucător să plece de la echipă, știm că niște jucători pot ajunge până pe 31, dar pentru moment am spus că nu vreau pe nimeni să vină. Sunt mulțumit de echipa mea.”

”Anul trecut nu au fost astfel de întrebări pentru că Madridul juca bine. Când echipa are un moment prost din când în când se spune că vom transfera jucători, nu sunt acest tip de antrenor.”

Zvonurile referitoare la faptul că Ronaldo va pleca sunt cu siguranță departe de adevăr, potrivit lui Zidane.

”Nu îmi pot imagina Real Madrid fără Cristiano Ronaldo, nici vorbă, nici să mi-l imaginez jucând pentru alt club.”

Înfrunând Celta Vigo duminică seară, fără Karim Benzema și Sergio Ramos (accidentați), Zidane a trebuit să răspundă privind politica sa de antrenament. “Aceste lucruri se întâmplă în fotbal,” a spus el. “În fiecare echipă sunt jucători accidentați.”

“Nu este o problema ce ține doar de antrenament, fiecare are viața lui, cu momente mai bune și momente mai puțin bune, accidentările fac parte din asta.”

”Asta nu se va schimba, se întâmplă tuturor echipelor. Este adevărat ca am suferit accidentări importante, a unor jucători importanți, și asta se reproșează aici mult mai mult decât la alte cluburi.”

Celta-Vigo-vs-Real-MadridReal Madrid a câștigat în ultimele 3 vizite pe Balaidos, în LaLiga. Celta se situează în mijlocul clasamentului, locul 11 cu 21 de puncte – unde este o luptă destul de strânsă, doar șase puncte sunt între 7 și locul 16 în campionat. Celta Vigo s-ar putea prezenta cu multă încredere și foarte motivată să intre în acest meci, deoarece meciul lor anterior a fost acasă cu Barcelona, ​​în care au reușit o remiză, 1-1 în Copa del Rey.

Se anunță o partidă cu multe goluri, fiecare dintre ultimele 8 întâlniri dintre cele două echipe a înregistrat peste 2,5 goluri în total, Real Madrid a marcat cel puțin două în șapte dintre aceste jocuri și ambele echipe au marcat în fiecare din ultimele șapte (toate competițiile). Real Madrid este neînvinsă în 15 din ultimele 16 deplasări în LaLiga.

Dani Carvajal este și el absent pentru partida din Galicia, din cauza suspendării(cartonaș roșu acordat în ultima partidă disputată, pentru un henț intenționat în interiorul careului ce a oprit înscrierea unui gol clar.)

Karim Benzema a revenit ieri pe teren pentru a efectua antrenamente individuale, se așteaptă ca el să lipsească aproximativ 3 săptămâni în urma accidentării suferite în El Clasico, înainte de Crăciun.

Borja Mayoral are același număr de goluri înscrise(5) în acest sezon ca Benzema și Gareth Bale. Având în vedere și puținele ocazii pe care le-a primit să joace, putem spune că este un atacant bun de lot.

Despre autor

Tags: ,

Catalin Stoica

Catalin Stoica

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap