ZZ100: Maine, la Getafe, Zidane implineste 100 de meciuri pe banca Realului

Browse By

 • Torpyla

  nu vreau sa mai aud de recorduri si alte mizerii de astea.

  sa jucam fotbal.

  • http://realmadrid.com.ro miticoreal

   7 trofee in 2 ani. Pare ca nu jucam fotbal? Oricum aici nu e vb de recorduri ci de un bilant care se face dupa 100 de meciuri. Ca bilantul include si recorduri absolute in fotbalul iberic, nu prea merge sa le ignori

  • Real..eu..

   Esti pe dos mai mereu. Deja e ridicol!

   • Torpyla

    sa inteleg ca trebuie sa spun mereu ce vor altii sa auda sau cum ? sa nu cumva sa-i deranjez pe ai’ mai mari….

    daca toti am fi pe aici cu “vai ce bine ne e, si ce roz e totul, si asa mai departe” ne-am minti singuri.

    faptul ca exista o diversitate in comentarii nu poate fi decat constructiv. daca tu consideri ca toti trebuie sa gandim la fel, imi pare rau, dar nu pot sa accept asa ceva.

    • http://realmadrid.com.ro miticoreal

     Critica, daca e constructiva, mi se pare pozitiva si bine venita. Ignorarea unor recorduri (atentie, fara precedent in istoria fotbalului spaniol) nu mi se pare normala si nici nu merita ignorata vreo secunda, pentru ca istoria se scrie si prin astfel de borne. Dintotdeauna! Faptul ca exista diversitate de opinii e foarte corect si util pentru sanatatea unei comunitati importante. Concret, este imposibil ca toti cei de-aici sa gandeasca la fel, dar e intolerabil sa citesti ca echipa asta nu joaca fotbal, cu toate ca a castigat 7 trofee importante in 18 luni. Lui Guardiola, mai ca I-au facut statuie pentru asta, la Zidane se aminteste doar ca exista un lot puternic si … eventual ca e norocos deplin sau norocos conjunctural. Eu cred ca e bine ca atunci cand echipa nu joaca bine (momentul actual) sa se spuna asta, dar la fel de bine e sa subliniem oriunde, oricand si oricum rezultatele extraordinare obtinute de Zidane ca antrenor (atentie, debutant) la Real Madrid.Pentru ca altfel, riscam sa ne decridibilizam singuri si, pe viitor, sa nu mai putem lupta cu masinaria incredibila de PR care sustine gruparea rivala.

     • psycho

      se face o mare nedreptate francezului dar nu ma mira la ce presa sportiva exista.

     • Torpyla

      Nu trebuie sa ignoram acele recorduri, dar nu trebuie sa le folosim pe post de scuze in timpul sezonului. Prefer sa folosesc aceste date la sfarsit de sezon, cand trag linie si vad la ce m-au ajutat aceste detalii.

      Cat despre Guardiola, din punctul meu de vedere, inca exista controversa asupra lui, datorita modului in care ii percep eu caracterul ( un egocentric si un ingamfat ce o arde curva in fata presei, pentru ca da bine sa fii #opusul lui mourinho ). Consider ca Pep e totusi foarte foarte bine dezvoltat la capitolul tactica (daca tot il comparam cu zidane, e la ani lumina distanta), dar asta nu inseamna tot in fotbal.

      In primul rand, pentru mine echipa are exagerat de multe lacune pe care antrenorul nu le rezolva sau nu da semne ca le-ar rezolva, iar asta ma deranjeaza. Faptul ca Zidane e debutant nu reprezinta o scuza pentru mine, ci imi intareste argumentul prin care a primit job-ul asta doar datorita numelui.

      Dar e bine ca atat echipa cat si antrenorul cresc impreuna, constant…sper, insa, sa vad mai multa atentie la anumite detalii.

  • zece

   cel mai de succces grup din fotbalul modern, NU joaca fotbal ???????

   • Real..eu..

    Benzema revine cu Getafe. Daca vrei sa vezi calitatea din ghetele unui fotbalist de exceptie, iti recomand sa-l urmaresti pe francez!

 • Bologa Valentin

  Indiferent de forma, momentul sau rezultatele echipei, ca lumea e de acord sau nu, Real Madrid rămâne Campioana Lumii

 • psycho

  offf…ma termina pauzele astea dar macar sa fi fost de bun augur.

 • psycho

  mariano in forma maxima la francezi👍

 • 🔴 F.C.Barcelona 🔵

  Off-topic: pentru administratorul acestui site. Care Sunt costurile pentru acest site?! Ma la refer cele lunare si cele de inceput. (Crearea site-ului, etc) De ce intreb?! Ma gandesc serios ca l anul, alaturi de mai multi fani Barca, sa facem un site dedicat fanilor Barcelona. E prea multa mizerie pe DigiSport. Merci

Real Madrid Romania