Agentul lui Vinicius Jr se destainuie: “Nu este normal ca un copil de varsta lui sa fie titular meci de meci in Brazilia”

Vinicius Jr Real Madrid

Agentul lui Vinicius Jr, Frederico Pena a discutat cu cei de la MARCA despre situatia noului star al fotbalului brazilian. Pena cere rabdare pentru pustiul de 17 ani care a devenit protagnist saptamana trecuta dupa ce a semnat “o dubla” pentru prima echipa a lui Flamengo. Cele mai interesante declaratii ale lui Pena le gasiti mai jos:

“Va spun sincer: nu este normal ca un copil de 16 sau 17 ani sa joace meci de meci in Brazilia. Nu este normal ca el sa joace mereu. Vorbim despre o situatie atipica, pentru ca toti marii fotbalisti ai Braziliei (cu exceptia lui Pele) toti au evoluat constant ca titulari doar dupa aceasta varsta. Cand el juca titular, a facut-o pentru ca nu existau alte solutii pe acea pozitie, alte solutii cu experienta. Acum, cu banii castigati de la Real Madrid, Flamengo a cumparat alti doi jucatori pe acelasi rol. As putea spune ca Vinicius este o victima a propriului succes”

“Cazul Neymar este diferit. Santos nu l-a folosit titular pentru ca era cel mai bun din lot, ci pentru ca daca avea 20-30 de milioane la dispozitie ca Flamengo acum, ar fi cumparat alti fotbalisti experimentati. Dar nu i-a avut! Daca Vinicius juca astazi la Fluminense sau Botafogo era deja cel mai bun jucator din echipa. La Flamengo e mai greu”.

“Real Madrid a platit 45 de milioane de euro nu pentru ceea ce Vinicius este astazi, ci pentru ceea ce Vinicius va deveni maine. Lumea asteapta ca el sa faca ceea ce n-a facut nimeni: adica ceea ce n-a facut Messi, Cristiano, Ronaldo…dar Vinicius nu este un extraterestru! La 17 ani, Asensio, care este un super talent, nu avea minutele de care beneficiaza Vinicius la un nivel foarte inalt!”

Gol spectaculos Vinicius

Ultima prestatie a lui Vinicius incheiata cu “o dubla” in prima Liga Braziliana

[su_box title=”Cifre” style=”glass” box_color=”#ab2760″ title_color=”#ffffff” radius=”8″]16 meciuri, 3 goluri si 1 pasa de gol aduna Vinicius Jr in prima liga braziliana la 17 ani abia impliniti[/su_box]

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap