Martin Odegaard traieste! Vezi cum se descurca norvegianul la Heervenen si ce actiune splendida a reusit in prima runda

Odegaard Heerenven

Martin Odegaard, perla norvegiana achizitionata de Real Madrid, parea sa fii intrat intr-un con de umbra in ultima vreme. Tanarul jucator Nordic traverseaza insa o perioada buna la Heerenven in Olanda, fiind remarcatul tehnicianului Jurgen Streppel dupa perioada de pregatire din vara.

Odegaard a inceput cu dreptul noul sezon si a impresionat in primele doua runde din Olanda, evoluand cate 90 de minute atat in partida cu Gronginen, cat si in jocul contra celor de la Heracles Almelo. Din pacate, ambele meciuri s-au incheiat la egalitate pentru gruparea Heerneven, dar iata ce a putut face Martinho in meciul de debut cu Gronginen:

Cursa impresionanta a lui Odegaard din meciul cu Gronginen:

La Heerenven, Odegaard aduna doar 19 meciuri, un gol si trei pase decisive, dar in noul sezon a fost cel mai aplaudat jucator al partidei cu Heracles, scor 1-1. Olandezii scriu ca dupa o discutie intre Zidane si Jurgen Streppel, antrenorul olandezilor a decis sa-l foloseasca pe Martin cu predilectie in zona dreapta a atacului alb-albastrilor. In acest sezon, Martinho a primit tricoul cu numarul 10.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap