Carlo Ancelotti schimba sistemul pentru Supercupa Europei: Kroos si James titulari!

Real Madrid a incercat pana in ultima clipa sa anuleze suspendarea lui Xabi Alonso, valabila pentru primul meci european al anului. Cum UEFA a fost de neinduplecat, bascul va absenta din partida de marti de la Cardif. In acest context, cel mai probabil, Carlo Ancelotti va apela la Toni Kroos pentru a face cuplu in fata apararii cu Luka Modric.

Din informatiile primite de noi, tehnicianul italian va apela la un 4-2-3-1 pentru primul meci al sezonului, un sistem in care Kroos si Modric vor avea rol de dublu pivot. Iker Casillas va fi titular in poarta, Carvajal si Coentrao vor ocupa benzile laterale ale apararii in timp ce Pepe si Sergio Ramos vor evolua in centrul defensivei.

La mijloc, Ancelotti va miza pe dublul pivot Toni Kroos-Luka Modric, in timp ce Gareth Bale si Cristiano Ronaldo il vor incadra pe noul numar 10 de pe Santiago Bernabeu, James Rodriguez. In atac, va juca Karim Benzema. Starea fizica a lui Cristiano Ronaldo ii permite din cate se pare portughezului sa evolueze in partida cu FC Sevilla, in timp ce Carlo Ancelotti a fost placut impresionat de conditia fizica pe care au aratat-o noile achizitii, Toni Kroos si James Rodriguez. Daca Ronaldo nu va putea totusi evolua, sistemul s-ar putea schimba din nou.

11-le probabil al lui Real Madrid contra Sevillei: Iker Casillas-Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao-Kroos, Modric-Gareth Bale, James, Cristiano Ronaldo-Karim Benzema

Despre autor

Tags: , , , , , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap