Florentino Perez despre reactia la golul lui Ramos: “Nu m-am putut stapani, am fost un suporter in plus”

Florentino Perez a vorbit in premiera cu presa despre seara magica de la Lisabona. Chestionat cu privire la reactia fantastica de la golul lui Ramos, presedintele blanco s-a confesat: “Era atat de putin timp pana la final si noi atacam, iar atunci cand balonul a intrat in poarta, pur si simplu nu m-am putut stapani. Cred ca in astfel de momente orice satisfactie manifestata este scuzabila. Marcheaza echipa ta in minutul 93 si egaleaza in finala Ligii Campionilor, pare absurd si anormal sa nu te bucuri. Am avut noroc cu acea reluare a lui Sergio, dar din acel moment am stiut ca vom castiga. Am fost un suporter in plus, era normal sa ma bucur. Daca marcam mai devreme, probabil ca nu celebram” a marturisit Floren.

Bale, Cristiano si Karim nu ar fi jucat daca nu era o finala de Liga

In ceea ce priveste ratarea triplei in acest sezon, presedintele blanco spune: “Am incercat, dar pur si simplu au fost multe meciuri in care ne-a mers rau. Va pot spune sincer ca cei trei atacanti de sambata, Cristiano, Gareth si Karim, daca nu era vorba de finala Champions League, nu ar fi intrat in teren. Ei au avut dureri groaznice in aceste zile, le apreciem efortul. Am ajuns obositi, accidentati, epuizati la aceasta finala, au fost prea multe jocuri intense. Cand joci meci de meci si incerci sa le castigi pe toate, lucrurile se pot complica din pricina unor mici detalii.Unii dintre baieti au ajuns in finala in conditii incredibile, asa cum s-a intamplat cu Sergio, care a fost absolut fenomenal, a facut de altfel un final de sezon colosal. Altii din pacate ne-au lipsit si n-au putut juca, asa cum a fost cu Pepe sau Jese”

Sotia mea a fost ca o mama pentru acesti jucatori; ii multumesc lui Sergio!

Florentino s-a aratat impresionat de gestul lui Sergio Ramos, acela de a dedica La Decima, sotiei presedintelui merengue, Pitina, decedata in urma cu mai bine de un an si jumatate: “Adevarul este ca Pitina vorbea mereu cu jucatorii, era ca o mama pentru ei. Vorbea despre orice cu baietii, iar ei aveau multa increderein ea. Era omul care imi dadea energie, forta sa merg mai departe in acest fenomen, pentru ca sa stiti nu e deloc usor. Ii multumesc mult lui Sergio pentru gestul sau, toata lumea stie cat de mult il simpatizez, dar Sergio nu este doar un fotbalist fenomenal ci si un om extraordinar. Fiica mea m-a insotit la finala si seamana foarte mult cu Pitina. Este un sprijin important si ea in acesti ani.”

Am stiut ca vom marca in cele din urma

Cu privire la performantele lui Carlo Ancelotti, El Super Floren marturiseste: “A fost un sezon greu pentru el pentru ca nu cunostea lotul. Am adus sapte jucatori noi si a avut putin timp la dispozitie sa-i cunoasca, dar a reusit cumva sa-i motiveze sa-i capaciteze pentru a se lupta pe toate fronturile. Din primul moment, am mizat pe Decima, iar baietii au facut un sezon fabulos, cu acel mic accident de la Dortmund cu tot. Cristiano a iesit cel mai bun marcator din toate timpurile intr-un sezon de Champions League, iar echipa a inscris foarte multe goluri. Acest Real Madrid a avut o altfel de atitudine in Liga Campionilor. Nu o puteam rata” spune Presi, care isi declara increderea in fortele echipei sale: “Eram absolut convins ca vom marca pana la urma. Este clar ca a venit destul de tarziu, dar am simtit ca vom marca, meritam sa marcam” spune presedintele Realului.

In final, Don Florentino a acceptat ideea ca Champions League este ceva cu totul si cu totul special pentru suflarea blanco: “Este o competitie care noua madrilenilor ne place mult. Este practic competitia noastra si aveam deja 12 ani de cand nu am mai castigat-o transformand-o intr-o oarecare obsesie. Am fost foarte aproape in ultimii trei ani in care ne-am oprit in semifinale avand destul de mult ghinion. Real Madrid se va lupta pentru toate trofeele puse in joc intotdeauna, dar Champions League are ceva special care atrage toata suflarea blanco” a incheiat Florentino Perez.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap