Revolta la Castilla din cauza lui Ramon Martinez: Zidane, Ramis sau Manolo Diaz ar putea prelua echipa

Furtuna la Real Madrid Castilla. Retrogradarea din Segunda Division atrage de la sine primele urmari. O parte dintre jucatori vor parasi echipa secunda a clubului, iar noul antrenor va fi anuntat in urmatoarele zile. Cele mai mari sanse de a prelua functia de antrenor principal al Castillei le avea pana mai ieri Luis Miguel Ramis, antrenor de succes la echipele de juniori ale clubului si proaspat campion mondial cu Real Madrid. Singurul care se opune numirii lui Ramis este Ramon Martinez, omul care are putere de decizie peste tot ceea ce inseamna Cantera blanco.

Martinez ar vrea sa-l lase in continuare la carma echipei pe Jose Manuel Diaz, unul dintre oamenii sai de incredere si inlocuitorul in plin sezon al lui Alberto Toril. Diaz a reusit sa aduca echipa pe linia de plutire dupa inceputul dezastruos de sezon, dar in final a retrogradat in liga a treia cu echipa secunda a clubului merengue. Pe de alta parte, Luis Miguel Ramis a purtat in aceste zile o discutie cu Ramon Martinez si Florentino Perez si le-a transmis ca are oferte, iar daca nu va fi promovat pe banca echipei secunde a clubului se gandeste sa accepte una din propunerile venite pe adresa sa. Una dintre propuneri este de la Everton, unde ar urma sa pregateasca echipa secunda a clubului, insa Ramis are si o oferta concreta din partea recent retrogradatei Real Valladolid.

Ramon Martinez este in centrul atentiei in ultimele zile dupa ce Fernando Morientes, antrenorul de la Juvenil B a anuntat si el ca pleaca de la Real Madrid din cauza neintelegerilor si lipsei de comunicare cu Ramon Martinez. Unul dintre candidatii surpriza care ar putea prelua Castilla este Zinedine Zidane, care ar fi fost propus chiar de Florentino Perez, anunta cotidianul AS.

Dintre jucatorii din actualul lot al Castillei o foarte mare parte vor parasi echipa in aceasta vara. Portarul Fernando Pachecho are oferte din Primera Division la fel ca si capitanul Jorge Casado. Jose Rodriguez ar putea fi imprumutat de Real Madrid in Primera, in timp ce Willian Jose ar putea fi promovat chiar la prima echipa. Cristian Gomez, Pablo, Antonio Rozzi, Pablo, Leandro Cabrera, Jaime Romero si Jorge Pulido vor pleca liberi de contract, iar Kiko Femenia, Borja Garcia, Omar si Cristian Benavente au si ei oferte interesante pe masa.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap