Benitez va apela la Dani Carvajal in deplasarea de la Espanyol

Rafa Benitez a gandit din timp alternarea fundasilor din banda dreapta. In urmatoarele doua saptamani, atat Danilo cat si Dani Carvajal vor evolua pentru nationalele Braziliei respectiv Spaniei, iar Benitez si-a facut propriile calcule.

Se spune ca tehnicianul spaniol este un fanatic al detaliilor si ca nu lasa nimic la voia intamplarii. Ei bine, Benitez va merge aproape sigur pe optiunea Carvajal in partida din runda a treia de la Espanyol, dupa ce in primele doua runde l-a folosit in acel rol pe Danilo.

Brazilianul va efectua o deplasare foarte lunga in Statele Unite unde va bifa doua meciuri amicale cu nationala tarii sale si este anuntat titular de Dunga. Carvajal se va depalsa doar in Macedonia cu nationala Spaniei si nu pare a fi prima optiune a lui Vicente del Bosque pentru pozitia de fundas dreapta. Avand in considerare acesti factori, Defensacentral scrie ca Benitez l-a folosit intentionat pe Danilo in primele doua meciuri,stiind ca dupa aceste doua saptamani va miza pe Carvajal.

Canteranul a bifat doar ultimele minute ale jocului de la Gijon si niciunul pe Bernabeu cu Betis. Peste doua saptamani are sanse mari de titularizare pe Cornella el Prat sustine sursa citata.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap