Rayo Majadahonda – Real Madrid Castilla 1-2. Mariano intoarce meciul pentru Zizou et comp

Real Madrid Castilla s-a impus in deplasarea de la Rayo Majadahonda cu scorul de 2-1. Elevii lui Zidane nu au reusit un meci bun, insa si-au salvat onoarea in ultimele zece minute ale partidei. Gazdele au deschis scorul prin Alex Garcia la doar cateva minute de la startul reprizei secunde, insa Mariano a intors meciul pentru tinerii madrileni. Atacantul cu origini dominicane a marcat mai intai in minutul 81, pentru ca cinci minute mai tarziu sa recidiveze si sa aduca victoria elevilor antrenati de Zizou.

Francezul a decis sa inceapa meciul cu Carlos Abad intre buturi, Fran si Tejero in benzile defensivei, Lienhart si Hector in centrul apararii. Marcos Llorente a evoluat in fata aparatorilor alaturi de Javi Munoz, in timp ce Odegaard, Narvaez si Cedres l-au sustinut pe Borja Mayoral in avanposturi. Dupa pauza au mai intrat Alvaro, Mariano si Enzo Zidane.

Este al doilea succes in doua etape pentru pustii lui Zizou, dupa ce in prima runda acestia invisesera Ebro pe teren propriu cu scorul de 5-1. Alaturi de Barakaldo, Castilla este singura echipa din grupa a doua a Segundei B cu maxim de puncte dupa doua runde.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap