Care este cea mai buna solutie de mijlocas pentru Real Madrid pe piata transferurilor?

Pe lângă consolidarea ofensivei, una dintre premisele cu care Real Madrid se confruntă pe viitoarea piata de transferuri este asigurarea competitiei pentru Casemiro. Brazilianul este singurul mijlocas defensiv clasic din echipă, ceea ce expune Realului in anumite conditii date de o accidentare sau o suspendare. Într-o perioadă in care se anticipeaza ca Real Madrid “va sparge piata” pentru noi transferuri, variantele puse la dispozitia clubului de Zinedine Zidane sunt ceva mai accesibile si de perspectiva pentru aceasta zona.

Prin urmare, va intrebam astazi, care ar fi cea mai buna solutie (alternativa) in acest sens.

Din variantele oferite de presa iberica pana acum, se disting cateva nume.

Castingul pentru pozitia de mijlocas defensiv incepe cu francezul Eduardo Camavinga de la Rennes, noul prodigee al fotbalului francez. Continua cu impresionantul Boubakary Soumare de la Lille, dar si cu mult mai experimentatul NGolo Kante, care este insa greu de crezut ca va ajunge pe Santiago Bernabeu, tinand cont de statutul sau, dar si de pretul foarte piperat.

Alte doua alternative pentru zona centrala, sunt jucatori mai ofensivi decat Casemiro. Este vorba despre ibericul Fabian Ruiz de la Napoli, dar si despre olandezul Donny Van de Beek de la Ajax. In aceeasi categorie se incadreaza si Paul Pogba, un mijlocas ofensiv, cu valente reale de numar 10, care ar putea forma un trio inspaimantator la mijlocul terenului alaturi de Valverde si Casemiro, dar care ar pune in pericol revenirea si, de ce nu, ascensiunea lui Martin Odegaard.

Prin urmare, va intrebam: care ar fi cea mai buna solutie de mijlocas pentru Real Madrid pe piata transferurilor. Desigur, va puteti exprima optiunile folosindu-va de variantele pe care vi le oferim noi, sau puteti veni cu propriile optiuni.

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap