“Nu m-ar surprinde dacă s-ar întoarce!” SONDAJ: Esti de acord cu revenirea lui CR7?

E pauză în Europa, dar zvonurile continuă să curgă cu repeziciune. Mai ales zvonurile legate de Real Madrid și, de ce nu, de Cristiano Ronaldo.

Se vorbește, pe la colțuri, că starul lusitan nu e tocmai fericit la Torino. Ba chiar, că și-ar dori să revină pe Estadio Santiago Bernabeu, acolo unde timp de 9 sezoane s-a transformat într-o adevărată legendă a clubului blanco.

Astăzi, unul dintre prietenii lui Cristiano, fundașul Jose Fonte s-a confesat pe marginea subiectului: “El a lăsat o ușă deschisă la Real Madrid. Oamenii îl iubesc. Iar el iubește Real Madrid. Asta e clar pentru toată lumea și pentru cei care îl cunosc. Cristiano niciodată nu a închis ușa unei posibile reveniri așa că nu m-ar surprinde deloc să văd că ea se va produce”.

Afirmațiile lui Fonte vin pe fondul zvonurilor care anunță că Florentino Perez și-ar fi recunoscut într-un cerc al apropiaților eroarea comisă în cazul său: “Trebuia să-i dau dublu. Nu atât cât mi-a cerut el. Cristiano nu se poate cumpăra” ar fi admis Perez, conform Inter Economia TV.

Dinspre El Mundo Deportivo vine informația că Real Madrid este dispusă să-l aducă înapoi pe Cristiano. 60 de milioane de euro ar urma să plătească Realul pentru a-și reprimi legenda pe Bernabeu. Sigur, totul e la nivel de zvon. Unul, destul de puțin palpabil în acest moment, mai ales că la mijloc sunt zeci de milioane de euro din contracte de publicitate ferme.

Cu toate acestea, fără doar și poate, se naște întrebarea: “Ești de acord cu revenirea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid?”. Poți vota în sondajul de mai jos și îți poți exprima astfel opinia.

  • 450 de goluri a marcat Cristiano Ronaldo la Real Madrid în 438 de meciuri
  • În ultimul sezon pe Bernabeu a punctat de 44 de ori în 44 de partide
  • Fără Cristiano, Real Madrid are o medie de 1.3 goluri pe meci. Cu Cristiano, media era de 3.3 reușite per joc
  • 15 trofee a cucerit la Real Madrid, Cristiano Ronaldo. 4 dintre ele sunt UEFA Champions League
  • 105 goluri în 100 de meciuri a marcat Cristiano în Champions League pentru Real Madrid
  • 311 goluri are în La Liga
  • 54 de goluri a marcat pentru Juventus într-un sezon și jumătate. Adică jumătate din golurile marcate de Real după plecarea sa!

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap