Carlo Ancelotti: “Campionatul nu s-a terminat, vom da totul in ultimele doua runde”

Carlo Ancelotti a sustinut astazi conferinta de presa inaintea jocului de campionat cu Espanyol Barcelona. Italianul considera ca pentru Real Madrid, lupta pentru titlu continua: “Stim ca este un meci important pentru noi si ca trebuie sa reactionam dupa jocul de miercuri. Nu va fi usor, dar echipa s-a antrenat bine in aceasta saptamana si suntem foarte concentrati pentru meciul de maine. Vom da totul in aceste ultime doua etape pentru ca lupta pentru titlu continua. Nu suntem inca matematic eliminati din aceasta lupta, deci avem sanse si luptam pentru ele”.

Ancelotti spune ca nu se simte dezamagit de niciunul dintre elevii sai dupa eliminarea de miercuri: “Sunt mandru de ei toti, au dat totul, insa evaluarea finala o vom face la finalul sezoului. Deocamdata ne luptam inca pentru titlu si avem ca obiectiv sa castigam ultimele doua meciuri” a anuntat Carletto.

Despre viitorul sau la Madrid, Ancelotti a marturisit: “Stiu ca este o tema care prezinta mult interes, dar noi avem doua meciuri de jucat pana la finalul sezonului si ne urmarim inca obiectivul. Nu vorbim de viitor, din respect pentru toti trebuie sa luptam in aceste doua meciuri, apoi vom vedea ce se va intampla” spune antrenorul care a adus Liga Campionilor in sezonul trecut pe Santiago Bernabeu. Despre relatia cu jucatorii sai, italianul precizeaza: “Relatia cu ei este speciala. Si asa va ramane”.

In fine, rugat sa comenteze, din nou, subiectul Gareth Bale, Carlo a reactionat: “Gareth a avut un randament bun, a avut momente bune in special cand echipa avea un alt ritm, insa in ultima perioada a avut momente mai putin reusite care au coincis cu perioada slaba a echipei noastre. Eu spun ca a avut unele probleme in a se acomoda cu jocul echipei noastre”

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap