Carlo Ancelotti: “Morata va pleca, Casillas ramane la Real Madrid!”

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a facut astazi cateva declaratii legate de echipa sa si de viitoarele mutarile ale campioanei Europei. Tehnicianul italian a confirmat ca Alvaro Morata are sanse mari sa paraseasca gruparea blanco (Villarreal l-ar putea imprumuta chiar in aceasta saptamana) si ca Real Madrid isi doreste sa aduca un jucator de acelasi profil. Carletto a atins si subiectul Luis Suarez si a vorbit si despre obiectivele sezonului viitor. Iata cele mai interesante declaratii ale lui Mister:

“Nu am discutat inca despre situatia portarilor. Ce va pot spune cu certitudine este ca Iker Casillas este fericit la Real Madrid si vrea sa ramana. Intentia noastra este aceeasi: vrem ca Iker sa ramana la Real”

“Nu ma ingrijoreaza situatia transferurilor. Avem un lot foarte valoros si cred ca il putem imbunatati daca vom acea aceasta ocazie. Daca nu, eu sunt foarte multumit cu ceea ce avem acum la dispozitie”

“Nu am discutat cu medicii de la echipa reprezentativa a Portugaliei, dar l-am sunat pe Cristiano. Acum o saptamana era bine, muncea individual pentru a fi apt. Cred ca intr-o saptamana va atinge potentialul dorit”

“Avem posibilitatea sa cucerim sase trofee in sezonul care urmeaza, dar nu va fi deloc usor. Avem doua obiective importante si de ele vom tine cont. Trebuie sa fim competitivi, asta ne dorim”

“Di Maria stie foarte bine ca foarte multe cluburi sunt pe urmele sale. Este un jucator iubit de publicul blanco, de colegi, de club si de antrenor. Nu cred ca are vreun dubiu legat de toate astea”

“Cred ca nu trebuie sa uitam ca in acest sezon practic nu l-am avut la dispozitie pe Sami Khedira. Acesta s-a recuperat acum si va incepe pregatirea de vara cu noi. Nu-mi fac griji in privinta liniei de mijloc, avem deja un transfer acolo, daca il pot numi asa pe Khedira, care este un plus fata de ceea ce am avut sezonul trecut. Vom vedea ce se va intampla, insa Sami este un fotbalist foarte bun”

“Morata vrea sa aiba oportunitatea de a evolua cat mai multe minute, iar noi suntem de acord cu asta. Daca Alvaro pleaca, vom incerca sa aducem un jucator cu aceleasi caracteristici si la fel de tanar”

“Luis Suarez este un jucator fantastic, dar este dificil sa imbunatatim in acest moment ceea ce deja avem in atac. Este o lipsa de respect fata de Liverpool ca eu sa vorbesc despre acest fotbalist”

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap