EXCLUSIV: Carlo Ancelotti l-a refuzat pe Joselu, Morata e dorit de Villarreal si Juventus

Atacantul spaniol Joselu Sanmartin nu va ajunge in aceasta vara inapoi pe Santiago Bernabeu. Jucatorul putea fi rascumparat pana pe 30 iunie 2014 de gruparea blanco, datorita unei clauze de rascumparare cifrata la 12 milioane de euro. Directorul General al clubului Real Madrid, Jose Angel Sanchez a purtat in cursul zilei de sambata o discutie decisiva in privinta lui Joselu cu tehnicianul Carlo Ancelotti.

Antrenorul italian in varsta de 54 de ani, i-a dezvaluit oficialului merengue ca il cunoaste pe Joselu Sanmartin si ca nu este interesat sa-l aduca din sezonul viitor inapoi pe Santiago Bernabeu. In aceste conditii, Jose Angel Sanchez i-a comunicat deja decizia clubului Real Madrid, agentului fotbalistului si jucatorului personal. Joselu are cateva oferte tentante din Bundesliga si cel mai probabil in cursul acestei saptamani va accepta una dintre propuneri.

In alta ordine de idei, Alvaro Morata a intrat si in atentia gruparii de prima liga spaniola, Villarreal CF. In ciuda ofertelor numeroase pe adresa sa venite din Anglia sau Italia, Morata nu agreaza se pare ideea de a merge la cluburi mari precum Arsenal sau Juventus, convins fiind de faptul ca nici la aceste echipe n-ar avea minute suficiente. In aceste conditii, tanarul atacant madrilen i-a in calcul un eventual transfer la Villarreal, o echipa care ii garanteaza postul de titular pentru sezonul viitor. “Submarinul galben” este dispusa sa ofere 12 milioane de euro pentru Morata si accepta clauza de rascumparare impusa de Real Madrid, cifrata se pare la 16 milioane de euro.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap