THE BEST! Zinedine Zidane desemnat cel mai bun antrenor din lume

Zidane The Best

Dupa un an spectaculos, Zinedine Zidane a fost desemnat de FIFA cel mai bun antrenor din lume in sezonul trecut. Tehnicianul lui Real Madrid a castigat patru trofee in sezonul precedent, printre care Liga Campionilor (pentru al doilea an consecutiv) si titlul de campion al Spaniei.

“Este o onoare acest trofeu si este o onoare sa-l pot ridica in fata unui public pretios. Este ceva special pentru mine, pentru ca n-am castigat niciodata un trofeu individual in cariera mea de antrenor. Vreau sa le multumesc jucatorilor mei, pentru ca ei sunt adevaratii protagonisti. Antonio (n.r Conte) si Massimiliano (n.r Allegri), sunteti doi mari antrenori, iar premiul este si pentru voi. Cristiano, Sergio, Luka Toni, Marcelo, va multumesc: asta e trofeul vostru. “

Zizou a devenit prima personalitate din lumea fotbalului care castiga acest premiu atat ca antrenor cat si ca jucator!

Real Madrid domina si unsprezecele ideal al FIFA, acolo unde are in formatia “de vis” nu mai putin de cinci jucatori. Cel mai bun 11 al sezonului trecut este format din:

Gianluigi Buffon – Dani Alves, SERGIO RAMOS, Bonucci, MARCELO – KROOS, Iniesta, MODRIC – CRISTIANO RONALDO, Messi, Neymar.

Este totusi un unsprezece ideal in care surprinde absenta lui Isco si includerea lui Andres Iniesta!

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap