Dupa ce a impresionat la Campionatul European, Asensio are sanse sa ramana la Real Madrid

Desi nu a evoluat inca niciun minut in tricoul blanco si nici macar nu s-a antrenat vreo zi alaturi de noii sai colegi, Marco Asensio entuziasmeaza madridismul. Pustiul minune transferat de la Mallorca a fost desemnat cel mai bun fotbalist al Campionatului European din Grecia sub 19 ani, castigat de echipa sa reprezentativa si a declansat prin prestatiile sale adevarate campanii in mediile de socializare.

Spaniolii au deschis pagini de facebook in care Real Madrid este rugata sa-l pastreze deja pe Asensio, iar intre comentariile ce se regasesc la articolele oferite de principalele cotidiane madrilene, Asensio este deja considerat de multi, transferul verii pentru Real Madrid.

Magia numarului 10 de la nationala l-a impresionat si pe Rafa Benitez,care va avea insa de ales intre a-l pastra in lot pe Asensio sau a-l imprumuta spre o echipa unde Marco poate evolua meci de meci. Asensio este unul dintre cei mai curtati jucatori merengue, presa madrilena sustinand ca pustiul senzatie al La Rojita are peste 20 de oferte de imprumut din Spania, Italia, Germania si Anglia. Din cate se pare el nu va merge direct in Australia, urmand a primi o bine meritata vacanta de o saptamana din partea clubului Real Madrid.

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap