Jesus Vallejo, fundasul minune dorit de Real Madrid

Abia a implinit 18 ani, dar este capitanul nationalei sub 19 ani a Spaniei, proaspat incoronata in Grecia drept noua campioana Europeana. La 17 ani a devenit capitanul divizionarei secunde Real Zaragoza, iar pe urmele sale se afla Arsenal, Manchester United, FC Barcelona si Manchester City. Si mai nou…Real Madrid. Jesus Vallejo Lazaro este un fundas rar. Are calitate tehnica peste medie, plasament, joc aerian, pasa lunga, viteza si o lejeritate debordanta in a anticipa jocul. Este abil, talentat si puternic. Masoara 1, 83 si are 74 de kilograme, iar Real Zaragoza are sanse mici sa-l mai pastreze inca un sezon.

“Unul dintre cei mai interesanti tineri fotbalisti din fotbalul mondial”, asa cum il descrie L’Equipe, Vallejo impresioneaza nu doar prin calitatea sa fotbalistica sau aptitudinile evidente de lider ci si prin faptul ca este un fundas central cu capacitate de creatie. Real Madrid nu putea sta departe de lista echipelor interesate de pustiul minune nascut la Zaragoza si din informatiile noastre, gruparea blanco este dispusa sa oferte deja 4,5 milioane de euro pentru tanarul fundas central spaniol. Ideea gruparii blanco era sa-l cumpere pe Vallejo pentru aceasta vara si sa-l aduca la Castilla in Segunda Division, numai ca echipa lui Zidane a ratat promovarea in a doua liga a fotbalului iberic. In aceste conditii, Real Madrid se gandeste sa-l transfere pe Vallejo si sa-l mai lase macar un sezon pe La Romareda, situatie acceptata si de gruparea aragonesa.

Daca interesul pentru Vallejo a fost latent pana acum cateva luni, sosirea lui Rafa Benitez (un admirator al fundasului) precum si prestatia exceptionala de la Campionatul European de Tineret din Grecia poate face posibila tranzactia in scurt timp.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap