Eduardo Inda: “Icardi este planul B. Optiunea #1 este Harry Kane!”

eduardo inda

Jurnalistul Eduardo Inda a dezvaluit care a fost reactia capitanului de la Real Madrid, Sergio Ramos, dupa eliminarea din Copa del Rey in fata lui Leganes. Totodata, Inda a explicat si care sunt planurile de transfer ale clubului in privinta unui numar 9.

Oficialii, deranjati de Zidane

Eduardo Inda: “Oficialii clubului s-au simtit deranjati de atitudinea lui Zinedine Zidane. Eliminarea poate avea loc, se poate intampla, dar nimeni nu intelege cum s-a produs acum. Nimeni nu intelege cum Barca poate iesi cu ce are mai bun in aceeasi faza a competitiei, iar Real Madrid trimite rezervele. Este cel mai mare repros care i se aduce lui Zidane de cand a preluat functia de antrenor principal”

Mesajele lui Sergio Ramos

Eduardo Inda: “Ramos a reactionat foarte dur la sfarsitul partidei cu Leganes. S-a rastit la colegii sai, chiar in vestiar, dupa meci. Le-a spus “suntem niste rahati!”, “Nu meritam sa purtam tricourile astea”, “daca vom continua asa, nu vom putea castiga nimic!” si “Leganes nu are voie sa ne bata niciodata”.

Icardi, doar daca nu vine Kane

Eduardo Inda: “Real Madrid a testat intr-adevar pista Icardi, e o realitate. Dar el este optiunea B in acest moment. Daca nu va fi adus Harry Kane, atunci Madridul il va cumpara pe Icardi. Mai mult de 220 de milioane va costa Kane, Perez va avea o misiune dificila, Levy (n.r presedintele lui Tottenham) este insuportabil. Nu se poate negocia cu el!”

Despre autor

Tags: , , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap