Vice-presedintele lui Monaco: “Real Madrid a oferit aceiasi bani pentru Mbappe ca si PSG!”

Vadim Vasilyev, vicepresedintele clubului AS Monaco face o declaratie ravasitoare pentru fanii blanco la RMC Sport. In acelasi timp, Vasilyev confirma ceea ce scria realmadrid.com.ro legat de Kylian Mbappe.

Talentatul atacant francez a avut o intelegere cu Real Madrid care a picat in cele din urma. Vadim Vasilyev confirma oferta gruparii blanco si, mai mult decat atat, anunta ca Real Madrid a oferit aceeasi suma de bani ca si PSG! Ceea ce inseamna ca realmadrid.com.ro a avut dreptate: Mbappe a fost cel care a decis sa mearga la Paris!

“Nu am idee de ce a ales asta. Daca el va dori sa explice intr-o zi, e liber sa o faca. Da, Real Madrid, precum si alte cluburi mari au fost interesate de el. Kylian a avut discutii avansate, dar a ales PSG in cele din urma. Totul a fost transparent, chiar daca mi-as fi dorit sa nu intarim o rivala interna. Dar i-am respectat dorinta, pentru ca il respectam pe Kylian, pe tatal sau, pe familia sa. Pentru AS Monaco, plecarea lui la PSG n-a fost ideala! Toate cluburile interesate de el, inclusiv Real Madrid, ne-au pus pe masa aceeasi suma de bani ca si PSG. Fotbalistul a ales!” a marturisit Vadim Vasilyev la RMC Sport.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap