El Confidencial: Karim Benzema a acceptat oferta lui Real Madrid

Cotidianul El Confidencial anunta acordul dintre Karim Djaziri (agent), Real Madrid si Karim Benzema pentru inca patru sezoane. Varful nascut la Lyon a fost convins se pare de o discutie privata pe care a avut-o cu Florentino Perez, sustine sursa citata. Atacantul francez, al carui contract actual expira in 2015, va semna un nou acord cu Real Madrid valabil pana in 2018 si va deveni unul dintre cei mai bine platiti fotbalisti din lotul lui Carlo Ancelotti.

Benzema va incasa 7 milioane de euro pe sezon si va fi devansat la acest capitol doar de Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Gareth Bale si Sergio Ramos. “Jucatorul si-a exprimat dorinta de a ramane la Real Madrid” anunta El Confidencial “in ciuda unei propuneri salariale mai bune din Anglia” confirma cotidianul central iberic.

Informatia pare sa prinda tot mai mult contur mai ales ca Arsenal, echipa care era cea mai interesata de achizitionarea lui Benzema, si-ar fi indreptat deja privire spre italianul Mario Balotelli, odata ce Benzema a refuzat sa ajunga pe Emirates. Daca informatiile prezentate de presa spaniola se vor confirma, sansele ca Luis Suarez sa ajunga in aceasta vara pe Santiago Bernabeu devin tot mai mici. In cel mai probabil caz, Real Madrid va continua sa caute un inlocuitor pentru Alvaro Morata, care va parasi gruparea blanco in aceasta vara.h

Asculta-l pe Karim Benzema cantandu-si melodia “Fais moi la passe”

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap