Problemele medicale ale lui Cristiano Ronaldo continua

Problemele lui Cristiano Ronaldo continua la Nationala Portugaliei. Starul madrilen nu pare inca refacut complet si conform cotidianului A BOLA isi poate risca cariera daca accidentarea sa va recidiva pe parcursul turneului final. Sursele aceluiasi cotidian portughez sustin ca presedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a intervenit direct pe langa presedintele Federatiei Portugheze de Fotbal, Fernando Gomes, pentru ca Ronaldo sa evolueze doar daca medicii ii vor garanta ca nu exista niciun pericol real de recidiva. A BOLA noteaza ca Ronaldo a fortat in partida cu Germania si ca dupa ultimele informatii ar fi evoluat cu infiltratii in acel joc.

Pe de alta parte, Cristiano Ronaldo a avut parte si de alte surprize neplacute la antrenamentul Portugaliei de ieri. Modelul brazilian, Andressa Urach, a fost scoasa de bodyguarzii nationalei Portugaliei de pe terenul de antrenament, dupa ce aceasta a incercat sa se apropie si sa-l sarute pe Cristiano Ronaldo.

Fosta “Miss Bum Bum” este in acest moment reporter sportiv pentru televiziunea Rede si a primit autorizatie pentru a intra la antrenamentele Portugaliei. Bomba sexy a Braziliei nu s-a rezumat insa la cele cinci minute de reportaj la care avea voie ci a incercat sa sara gardul despartitor pentru a se apropia de idolul ei. Ronaldo, care lucra alaturi de preparatorul fizic al Portugaliei, Joao Aroso, s-a ferit insa, iar bodyguarzii si-au facut imediat aparitia. Andressa si obsesia ei pentru Cristiano Ronaldo au adus-o in primul planul tabloidelor din Anglia si Brazilia, mai ales ca manechinul brazilian sustine ca ea si Cristiano au avut o relatie de cateva zile.

Andressa Urach, jurnalista, manechin si fan

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap