EXCLUSIV: Kiko Casilla se intoarce la Real Madrid

Conform unor informatii de ultima ora, sunt sanse foarte mari ca Real Madrid sa plateasca clauza de reziliere a lui Keylor Navas de la Levante, portarul costarican urmand a semna un contract pe cinci sezoane cu Real Madrid. Aceste informatii sunt insa neclare si deocamdata, oficializarea mutarii nu pare perfectata. Pe de alta parte, in urma cu cateva minute, Realmadrid.com.ro a intrat in posesia unor detalii exclusive provenite din surse sigure: Kiko Casilla, portarul lui Espanyol Barcelona, produs de cantera blanco, va reveni si el Real Madrid din 2015!

Kiko Casilla (27 de ani) a crescut la portile Valdebebasului evoluand pana in 2007 la Real Madrid. Portarul care masoara 1, 91 cm va reveni  sigur la echipa madrilena fie din sezonul 2015-2016 fie din aceasta vara, in functie de situatia portarilor Diego Lopez si Iker Casillas. Goalkeeperul pentru care Real Madrid pastreaza prima optiune de cumparare este considerat de antrenorul de portari ai Realului, italianul William Vecchi cel mai bun portar din campionatul Spaniol!

Real Madrid si Espanyol au ajuns  la un acord asupra transferului, dar in functie de ultimele detalii, portarul ar putea sa mai evolueze un sezon la gruparea catalana si sa ajunga pe Bernabeu in vara lui 2015, cand Real Madrid se va desparti de legendarul Casillas. Kiko Casilla s-a nascut pe 2 octombrie 1986 la Alcover si a strans pana acum 78 de meciuri in prima liga spaniola, toate pentru Espanyol Barcelona. Transferul sau o va costa pe Real Madrid 8 milioane de euro.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap