Gazzetta dello Sport: Agentul lui Verratti va negocia la Madrid un eventual transfer al italianului

Gazzetta dello Sport anunta ca reprezentatul jucatorului italian Marco Verratti, Donato Di Campli, va ajunge in cursul acestei saptamani la Madrid pentru a demara discutiile cu gruparea blanco in vederea unui eventual transfer al tanarului italian pe Santiago Bernabeu. Marco Verratti este conform aceleiasi surse prima varianta a lui Carlo Ancelotti pentru a intari linia mediana, in conditiile in care Juventus nu accepta propunerea madrilenilor pentru Paul Pogba.

Carlo Ancelotti s-a luptat in momentul in care a ajuns la Paris Saint Germain pentru a-l transfera pe Verratti de la Pescara in Franta. Momentan, jucatorul s-a declarat conform surselor Gazzetta dello Sport nemultumit de situatia pe care o are la clubul din capitala Frantei. Pe de alta parte, Le Parisien, anunta ca oficialii lui PSG il considera in continuare netransferabil pe jucatorul nascut la Pescara.

Marco Verratti are numai 21 de ani, masoara 1,65 si este unul dintre cei mai promitatori tineri fotbalisti din fotbalul mondial. Momentan jucatorul va lua parte la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia alaturi de echipa reprezentativa a Italiei.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap