EXCLUSIV: Real Madrid studiaza posibilitatea de a-l rascumpara pe Joselu

Conform unor informatii recente din Spania, Real Madrid studiaza posibilitatea de a-l rascumpara pe Joselu Sanmartin, jucator care a evoluat in sezonul trecut in Bundesliga. Gruparea blanco are posibilitata ca pana la sfarsitul lunii iunie sa achite cele 8 milioane de euro necesare pentru a-l rascumpara pe canteran. Atacantul in varsta de 24 de ani este un produs al clubului blanco, iar in editia 2013-2014 a inscris de 14 ori pentru Hoffenheim respectiv Eintracht Frankfurt.

Fostul golgeter al Castillei

Joselu masoara 1,92 de cm, este un varf de careu masiv, mai tehnic decat Alvaro Morata si mai bun in careul de 16 metri. Deasemenea, Jose Luis Sanmartin Mato este genul de atacant care castiga destul de usor duelurile aeriene, avand un procentaj foarte bun la acest capitol in sezonul trecut de Bundesliga. Cum sansele ca Alvaro Morata sa continuie pe Bernabeu sunt extrem de reduse, ultimele informatii din Spania, anunta ca Real Madrid studiaza posibilitatea de a-si repatria canteranul pentru a-l inlocui pe atacantul care cel mai probabil va ajunge in Italia, la Juventus Torino. Joselu si Morata au fost echipieri la Real Madrid Castilla, acolo unde cei doi alternau jocurile ca titulari. In 2010-2011 a fost golgeterul Castillei alaturi de Alvaro Morata, iar un an mai tarziu, Jose Mourinho l-a promovat la prima echipa. Joselu a debutat cu gol pentru Real Madrid intr-un meci cu Almeria si a declarat ziua de 21 mai 2011, drept “cea mai fericita zi din viata sa”.

Este membru UltraS Sur!

Joselu este recunoscut pentru pasiunea sa pentru culorile blanco. Nascut la Stuttgart in Germania, Jose Luis a inceput fotbalul la SD Silleda pentru ca din 2002 sa se transfere la Celta Vigo dupa ce in urma unui trial a impresionat total: a marcat la meciul de pregatire 9 goluri! In 2009, Real Madrid l-a transferat si i-a indeplinit visul. Pentru Joselu pasul a fost unul important in cariera de fotbalist, dar s-a dovedit a fi o mutare importanta si la nivel afectiv. Nu de putine ori, tanarul atacant al Castillei a asistat la partidele primei echipe de pe Bernabeu din mijlocul UltraS Sur, refuzand aproape de fiecare data sa priveasca meciurile Madridului din tribuna VIP. De altfel, inainte de plecarea in Germania, Joselu a fost premiat de membrii celei mai dure factiuni a suporterilor blanco si a devenit oficial membru al UltraS Sur. Pe contul sau de Twitter, Joselu a sarbatorit La Decima in urma cu cateva zile: “Por fin!! Has llegado…” a scris Joselu la cateva minute dupa finala de la Lisabona. Dupa doi ani buni in Bundesliga, Joselu s-ar putea intoarce la marea sa dragoste.

“Joselu are tot ce-i trebuie pentru a reusi la Real Madrid. Traieste cu sufletul pentru acest club, are viteza, detenta si o tehnica atipica pentru inaltimea sa. In doi, poate trei ani, poate juca titular pentru prima echipa” (Alberto Toril in iulie 2010)

 

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap