Presa spaniola confirma Realmadrid.com.ro: Coentrao pana in 2019!

Realmadrid.com.ro v-a anuntat in exclusivitate pe 15 mai, cu mai bine de o saptamana inainte de finala Ligii Campionilor, ca lui Fabio Coentrao i se pregateste prelungirea acordului cu Real Madrid. Presa spaniola confirma astazi ca Real Madrid si agentul lui Fabio Coentrao au ajuns la o intelegere pentru ca fundasul lusitan sa-si prelungeasca acordul cu Real Madrid pana in 2019.

MARCA anunta in editia sa tiparita de astazi ca Fabio Coentrao va semna in scurt timp prelungirea contractului sau cu Real Madrid urmand a avea un salariu superior celui pe care il incaseaza in acest moment. Coentrao va incasa 4 milioane de euro per sezon si va ramane la echipa noastra pentru inca cinci sezoane conform noii intelegeri.

 

coentrao

 

In vara lui 2013, Fabio Coentrao se intelesese cu Manchester United chiar in ultima zi de transferuri, dar transferul sau a fost blocat pentru ca United a trimis actele prin fax pentru inregimentarea portughezului dupa ora 00:00, iar contractul n-a mai putut fi inregistrat. Coentrao a castigat foarte mult teren pe finalul de sezon 2013-2014 cand a impresionant in tricoul blanco in partidele decisive in care Carlo Ancelotti l-a folosit. Portughezul are in acest moment trei oferte concrete din partea altor cluburi, dar discutiile cu tehnicianul italian l-au convins se pare sa continuie pe Bernabeu. Pe Chamartin se vorbeste ca Fabio ar mai putea pleca in acest moment doar in cazul unei oferte exceptionale.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap