Tridentul BBC: 97 de goluri si 48 de pase decisive in acest sezon !!!

97 de goluri. Atat au marcat in acest sezon Cristiano Ronaldo, Karim Benzema si Gareth Bale, cei supranumiti de presa spaniola “Tridentul BBC”. Cei trei jucatori care au costat Madridul 230 de milioane de euro au marcat in acest sezon impreuna mai multe goluri decat echipe ca AS Monaco, Olympique Lyon, Schalke, Bayer Leverkusen, AS Roma, Fiorentina, Inter Milano, AC Milan, Everton, Tottenham, Manchester United, Sevilla sau Valencia.

27 dintre golurile lor au fost reusite in Uefa Champions League, cifra hotaratoare in parcursul madrilenilor spre La Decima. Cristiano Ronaldo cu 51 de goluri este cel mai bun marcator din Europa, Benzema are 24 de goluri in acest sezon, iar Bale la debut a inscris de 22 de ori pentru Real Madrid. Portughezul si galezul au fost insa accidentati destul timp in acest sezon, fiecare lipsind cel putin 40 de zile din sezonul competitional 2013-2014.

Karim Benzema si Gareth Bale au lucrat insa si la capitolul pase decisive. 16 pase de gol are francezul Benzema in acest sezon care pare sa fie cel mai bun sezon al sau din cariera. “Expresul de Cardiff”, Gareth Bale, totalizeaza 19 pase decisive in acest an competitional, reusind in ciuda problemelor fizice sau de adaptare un sezon mult peste asteptari. Totodata Bale a devenit primul fotbalist galez din istorie care marcheaza intr-o finala de Champions League. Cristiano Ronaldo are 13 pase de gol in 2013-2014, ceea ce duce BBC la incredibla cifra de 48 de pase decisive in acest sezon competitional!!

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap