France Football sustine ca Real Madrid l-ar fi achizitionat pe Mane daca Zidane ramanea antrenor

Sadio Mane

France Football noteaza ca Zinedine Zidane obtinute deja primul transfer pentru sezonul viitor. Sadio Mane, senegalezul lui Liverpool avea un acrod verbal cu Real Madrid, intermediat de tehnicianul care a parasit-o oficial joi pe vechea si noua campioana a Europei.

Prestigioasa publicatie franceza noteaza ca Real Madrid il avea practic achizitionat pe Mane, insa demisia lui Zidane a anulat orice sansa a senegalezului de a ajunge pe Santiago Berabeu. Vestea vine ca o surpriza cu atat mai mult cu cat fotbalistul in varsta de 26 de ani evoleaza cu precadere in banda stanga a terenului si ar fi intrat astfel in lupta directa cu super starul Cristiano Ronaldo, unul dintre fotbalistii pe care tehnicianul francez i-a cerut cu insistenta si pentru sezonul viitor: “Cristiano trebuie sa ramana la Real Madrid, nu exista o alta varianta. Cris trebuie sa ramana” spunea Zidane chiar dupa partida de la Kiev.

Informatia prezentata de France Football pare cu atat mai mult un simplu zvon, daca tinem cont de acest detaliu, dar si de declaratia din iarna a lui Zidane despre adevarata sa tinta de la Liverpool: “Salah e un jucator interesant. Si spune ca e interesant pentru orice echipa din lume”. Pare putin probabil ca Zidane sa se fi focusat pe aducerea unui jucator in banda stanga, cand mai degraba banda dreapta i-a ridicat probleme mari.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap