Robert Lewandowski asteapta un semn de la Madrid

Robert Lewandowski

Bun, ieftin si aproape gratis, pentru calitatea pe care o ofera si pentru preturile vehiculate azi pe piata. Robert Lewandowski pare sa fie o tinta pentru Real Madrid in acest moment, dar plecarea lui Zinedine Zidane a ingreunat mutarea polonezului pe Santiago Bernabeu. Polonezul vrea sa plece de la Bayern si, in ciuda ofertelor venite pe adresa sa, in gandul sau este doar Real Madrid.

Lewandowski a semnat cu Pini Zahavi, omul care l-a dus pe Neymar la PSG

Atacantul polonez si-a pus in cap in aceasta vara sa plece de la Bayern Munchen si, pentru a obtine imposibilul (transferul la Real Madrid) a hotarat sa semneze cu Pinhas “Pini” Zahavi, agentul israelian care l-a dus pe Neymar la PSG. Plecarea lui Zidane de pe Bernabeu obliga insa echipa blanco sa amane orice transfer pana dupa numirea noului antrenor al echipei.

Zahavi este totodata un cunoscut om de afaceri care de ani buni incearca sa intre in cercul lui Florentino Perez. El a reusit sa-l transfere pe Neymar la PSG intr-o operatiune care parea absolut imposibila si el este cel delegat acum de Lewa pentru a-l duce la Real Madrid. Florentino Perez n-a spus nu, insa din respect pentru Bayern Munchen si oficialii sai, presedintele blanco nu a deschis nicio discutie pentru transferul polonezului.

Levy: “Kane face 222 de milioane de euro”

Considerat tinta numarul 1 a verii de o mare parte din presa spaniola, internationalul englez Harry Kane are sanse minime sa ajunga la Madrid. De fapt, are sanse minime sa plece de la Spurs, dupa ce, Levy a lasat sa se inteleaga care este pretul atacantului sau vedeta: “Face la fel de mult ca Neymar”. Adica 222 de milioane de euro. Care desigur, poate fi o suma de plecare. Poate Madridul obtine un discount, dar sub 175 de milioane de euro, Harry Kane nu poate fi mutat de pe White Hart Lane.

Situatie in care revine de actualitate interesul pentru Robert Lewandowski, sustine ABC. Madridul cauta inca un atacant si vrea sa aduca unul bun, de prima mana. Sau unul care sa puna presiune pe Benzema, acela putand fi Mariano Diaz. Pe site-ul nostru gasesti 3 motive pentru care Real Madrid nu-l va transfera pe Harry Kane.

“Pini, fa-ne un pret!”

Jose Angel Sanchez, mana dreapta a lui Florentino este marele partizan al aducerii lui Lewandowski. Iar mesajul sau catre impresarul Pini Zahavi a fost clar: “Spune-ne pentru ce suma poate fi transferat Lewandowski. Daca e pe piata, trebuie sa stim o suma. Apoi vedem”. Acesta este mesajul pe care Sanchez i l-ar fi trimis lui Zahavi conform sursei citate. Este de asteptat totusi ca Bayern Munchen sa solicite aproximativ 100 de milioane de euro pentru atacantul polonez in varsta de 30 de ani. O parte din acesti bani ar fi folositi pentru transferul lui Timo Werner, inlocuitorul lui Lewa pe Allianz Arena. Indiscutabil, totul pare in acest moment la nivel de zvon. Dar este un zvon care merita urmarit.

Despre autor

Tags: , , ,

The Real Riley

The Real Riley

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap