Griezmann: “Vroiam sa raman la Real Sociedad, dar acum…”

Antoine Griezmann nu a negat o posibila plecare de la Real Sociedad in aceasta vara. Jucatorul pentru care Real Madrid este dispusa sa ofere 20 de milioane de euro a evitat sa ofere un raspuns concret la conferinta de presa organizata de Federatia Franceza in Brazilia: “Ma gandesc doar la Cupa Mondiala pentru moment. E drept, inainte sa ajung aici cu echipa nationala, imi doream sa raman la Sociedad, dar…nu stiu ce se va intampla in viitor. Nu m-ar deranja sa raman la echipa inca un an, dar e mai bine sa mai asteptam putin. Sunt aici in calitate de jucator al echipei nationale, hai sa vorbim despre Franta” a declarat Griezmann intrebat de un jurnalist francez daca va pleca in Anglia sau in Spania la Real Madrid.

Pe de alta parte, fostul sau antrenor de la Real Sociedad, francezul Philippe Montanier, actualmente la Rennes in Franta a comentat si el situatia lui Griezmann: “La 23 de ani ai sai este un fotbalist matur. Cred ca a venit momentul ca Antoine sa mearga la un club mult mai mare. Se vorbeste despre Real Madrid, dar cred ca cei de la Sociedad nu vor sa-l lase sa plece. Poate juca fara probleme pe Bernabeu” a declarat Montanier pentru TF 1.

Real Madrid si Real Sociedad nu s-au pus inca de acord pentru mutarea tanarului international francez pe Santiago Bernabeu. Bascii cer 25 de milioane si un jucator la schimb sau pe Asier Illaramendi imprumut. Real Madrid ofera 20 de milioane si imprumutul lui Jose Rodriguez sau 15 milioane si Illarramendi pentru un sezon pe Anoeta.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap