Indecizia Madridului in cazul Luis Suarez il indeparteaza pe uruguayan de Santiago Bernabeu

Luis Suarez pare sa se indeparteze cu pasi inceti, dar siguri de Real Madrid. Atacantul uruguayan dorit de Real inca din ianuarie 2013 ramane in continuare in atentia clubului blanco, daca oficialii madrileni se vor decide sa faca o investitie de calibru in aceasta vara. Impresariat de fratele lui Josep Guardiola, Pere Guardiola, atacantul care in aceste zile face senzatie la Cupa Mondiala din Brazilia si-ar fi anuntat prietenii conform unor informatii din Anglia ca are o clauza de reziliere speciala inclusa in contract. Mai exact, o eventuala oferta a lui Real Madrid ar trebui sa atinga 65 de milioane de lire, nici mai mult nici mai putin.

Din pacate insa, indecizia madrilenilor de a demara negocierile cu Liverpool il indeparteaza pe Suarez de Santiago Bernabeu. Conform informatiilor de ultima ora legate de starul uruguayan, FC Barcelona a intrat pe fir profitand de aceasta indecizie si este dispusa sa ofere 40 de milioane de euro plus Alexis Sanchez si Alexandre Song gruparii din Liverpool. Madrilenii in schimb au asteptat raspunsul lui Karim Benzema privitor la prelungirea contractului, raspuns care se pare ca a fost unul pozitiv asa cum anunta cotidianul spaniol “El Confidencial”.

In acest moment, Luis Suarez nu pare nici el decis sa paraseasca Anglia, anuntand deja ca si-ar dori in principiu sa ramana pe Anfield. Real Madrid n-a facut inca niciun demers pentru achiztionarea sa, cu toate ca Luis Suarez a cerut in contractul sau o clauza preferentiala in cazul in care Real sau Barca ar dori sa-l cumpere de la Liverpool. Pentru orice alt club din Europa, clauza lui Suarez este mai mare de 85 de milioane de euro (65 de milioane de pounds). Primii pasi pentru transferul lui Suarez au fost insa ratati, iar interesul Barcelonei il poate redirectiona pe uruguayan spre Camp Nou, acolo unde Luis Enrique a cerut oficialilor catalani un transfer “stelar” in acest an, iar numele vehiculate sunt Luis Suarez, Sergio Aguero, Pipita Higuain si Marco Reus. Intre timp, Real Madrid ezita sa faca un pas concret pentru aducerea lui Suarez, cu toate ca presa engleza sustine ca atacantul uruguayan prefera Real Madrid inaintea Barcelonei.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap