Inca trei nume pe lista succesorilor lui Zizou » Julen Lopetegui ar fi preferatul vestiarului

Julen Lopetegui

In cadrul emisiunii El Transistor de la Onda Cero, a aparut pentru prima data solutia Michael Laudrup. Ulterior, cei de la AS l-ar fi contactat pe agentul fostului mare fotbalist danez Bayram Tutumlu, care ar fi marturisit ca Laudrup poate ajunge intr-adevar pe Santiago Bernabeu. Intr-o postare pe contul sau oficial de Twitter, Tutumlu a negat insa orice discutie cu gruparea blanco pentru clientul sau.

Aseara tarziu, El Transistor a revenit cu solutia Michael Laudrup. Emisiunea de la Onda Cero avanseaza posibilitatea ca in cazul in care Real Madrid nu va reusi sa ajunga la o intelege pentru Mauricio Pochettino si nici pentru vreunul dintre celelalte “nume grele” de pe lista, din sezonul viitor, pe Bernabeu ar putea conduce cuplul Michael Laudrup-Jose Maria Guti.

Informatia nu pare sa stea totusi pe un taram prea sigur. Fost jucator la FC Barcelona si Real Madrid, Laudrup a iesit din prim planul fotbalului european dupa experienta din 2012-2014 de la Swansea. In ultimii patru ani a pregatit echipe din Golf (Lekhwiya si Al Rayyan), iar in Spania n-a avut experiente reusite la Getafe si Mallorca.

Alte doua nume intrate in cursa: Lopetegui si Setien

Presa spaniola a vehiculat aseara alte doua nume care ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu in functia de antrenor principal. Julen Lopetegui, selectionerul Spaniei ar fi preferatul fotbalistilor, dar numirea sa este foarte dificil de realizat. Se spune ca Florentino a efectuat un sondaj printre jucatorii importanti ai vestiarului si numele lui Lopetegui a iesit detasat primul de pe usile vestiarului merengue. Perez vede tranzactia dificila din doua puncte de vedere:

  • – Nu vrea sa deteriozeze relatiile cu Federatia Spaniola si noul presedinte
  • – Ar trebui sa astepte incheierea Campionatului Mondial din Rusia

Pe de alta parte, tot ieri, un alt nume a iesi la iveala in presa iberica. Quique Setien, tehnicianul celor de la Betis Sevilla ar fi si el un nume atractiv pentru conducerea blanco. Setien a reusit sa o duca pe Betis in grupele Europa League practicand un fotbal extrem de atractiv si placut. Spre deosebire de alti manageri, Setien are avantajul de a fi placut de contingentul spaniol din vestiarul merengue. In cariera sa le-a mai pregatit pe Racing Santander, Poli Ejido, Logrones, Lugo, Las Palmas si nationala Guineei Equatoriale.

Despre autor

Tags: , , , , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap