Liu Liangming, primul fotbalist chinez din istoria lui Real Madrid

Real Madrid va transfera primul jucator chinez din istoria sa. Lin Liangming este cel mai bun jucator al nationalei sale sub 19 ani, vine de la Guangzhou R&F si o va costa pe vicecampioana Spaniei aproape 300.000 de euro.

Transferul se va oficializa in momentul in care Real Madrid va ateriza in China unde pe 27 iulie va juca impotriva lui Inter, iar trei zile mai tarziu va da piept cu AC Milan. Tanarul jucator chinez a fost ofertat saptamana trecuta de fortele din campioant, Shandong Luneng si Guangzhou Evergrande, echipe care ofereau 2,5 milioane de euro pentru Lin Liangming si un salariu impresionant pentru pustiul chinez. Optiunea fotbalistului a fost insa clara,iar Liangming va deveni jucatorul gruparii blanco.

Acesta ar putea evolua din vara acestui an la Real Madrid Castilla sub comanda lui Zidane sau ar putea fi imprumutat inca un sezon in China sub stricta supraveghere a clubului madrilen. Talentatul jucator chinez, continua politica de achizitii a echipei blanco, axata pe cumpararea unor fotbalisti foarte tineri de mare calitate. Vara trecuta, madrilenii l-au adus pe Mink Peeters de la Ajax, iar in iarna au fost achizitionati Martin Odegaard si Marco Asensio. Interesant este ca Liangming (18 ani) este antrenat in China de fostul international roman, Cosmin Contra.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap