Luka Modric, cel mai bun jucator din Liga Campionilor in sezonul trecut

Luka Modric a fost desemnat cel mai bun jucator al sezonului trecut de Uefa Champions League. Mijlocasul croat l-a invins astfel de fostul sau coechipier, Cristiano Ronaldo si a declansat furia impresarului Jorge Mendes, care a calificat premiul drept “o decizie absolut ridicola”.

Unul dintre oamenii care s-au grabit sa-l felicite pe decarul madrilen a fost prietenul sau, Sergio Ramos: “Felicitari Luka, acum sa vina si Balonul de Aur!”. Evident, mesajul capitanului de la Real Madrid seamana in subsidiar a “reglare de conturi” cu marele favorit la castigarea trofeului, Cristiano Ronaldo, fotbalistul despre care MARCA scrie ca nu a plecat in cele mai bune relatii de la Madrid cu greii vestiarului merengue.

Ramos
Mesajul lui Sergio Ramos pentru Luka Modric

Tot joi, portarul Keylor Navas a fost desemnat cel mai bun portar al sezonului trecut in aceeasi competitie, in timp ce Sergio Ramos a fost premiat cu trofeul dedicat celui mai bun fundas al competitie. Croatul Luka Modric a castigat si premiul pentru cel mai bun mijlocas al sezonului trecut, in timp ce monopolul blanco a fost continuat cu portughezul Cristiano Ronaldo, desemnat atacantul sezonului.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap