Revine Mariano! Interventia lui Lopetegui, decisiva

mariano-diaz

Din informatiile site-ului nostru, Jose Angel Sanchez a discutat aseara tarziu cu presedintele Sevillei, Jose Castro, pentru a-i comunica ca Real Madrid are prima optiune pentru Mariano Diaz in cazul in care un club este dispus sa-l cumpere de la Lyon si ca foarte probabil va apela la clauza de prioritate pe care clubul blanco o detine.

Andaluzii s-au inteles cu Olympique Lyon pentru suma de 40 de milioane de euro. Intre timp, Lopetegui care il ceruse si el pe Mariano Diaz la Real Madrid a cerut conducerii sa faca tot posibilul pentru ca atacantul hispano-dominican sa ajunga inapoi “acasa”.

Real Madrid il poate deturna pe Mariano Diaz daca plateste catre Lyon aceeasi suma. In fapt, Madridul nu ar plati 40 de milioane de euro ci numai 28 de milioane, pentru ca daca Mariano ajungea la Sevilla pentru 40 de milioane, 12 dintre ele reveneau clubului blanco conform acordului dintre Real Madrid si Lyon.

Prin urmare, sansele ca Mariano Diaz sa revina la Real Madrid sunt acum mai mari ca niciodata. Astazi, Florentino Perez va avea cuvantul decisiv.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap