Real Madrid din nou pe urmele lui Romelu Lukaku

Zinedine Zidane l-a propus la Real Madrid pe vremea cand putina lume stia cine este Romelu Lukaku. Fotbalistul belgian care apucase sa declare presei din Belgia ca visul sau este acela de a imbraca intr-o zi tricoul blanco, n-a mai ajuns insa la Real. Astazi, la patru ani distanta, Real Madrid pare dispusa sa revina pe aceeasi pista pentru a-l inlocui pe Alvaro Morata.

Lukaku nu se simte bine la Chelsea si nici Mourinho nu pare dispus sa-l pastreze, in conditiile in care l-a acontat deja pe Diego Costa, iar Fernando Torres nu pare transferabil. Belgianul este vanat de cel putin cinci cluburi mari din Europa, iar cele mai recente zvonuri il dau la Atletico Madrid, acolo unde ar putea juca sub forma de imprumut pentru un sezon si ar putea diminua din banii pe care madrilenii ii cer pentru fundasul lor stanga, Filipe Luis.

Si totusi, de cateva zile, la Madrid se vorbeste si pe Chamartin despre Lukaku. Real Madrid cauta un atacant care il poate inlocui pe Morata in aceasta vara, iar Zinedine Zidane si Carlo Ancelotti s-au oprit asupra atacantului de la Chelsea. Cum discutiile pentru Juan Iturbe par pentru moment blocate, iar Joselu Mato a fost refuzat de tehnicianul italian, zvonul ca Lukaku ar putea ajunge in sfarsit la Real Madrid prinde ceva mai mult contur. Sanse sunt mici in acest moment si niciunul dintre cele doua cluburi, Real Madrid si Chelsea, nu s-au pus in contact pentru aceasta mutare.

Si totusi zvonurile continua sa apara. Astazi, inclusiv presa din Anglia sustine ca Real Madrid ar putea sa-l deturneze pe Lukaku din drumul sau catre Vicente Calderon. Mai ales ca Chelsea a pus ochii pe Khedira si Casemiro. Dincolo de interesul pentru Lukaku, Real Madrid si-a mai trecut pe lista un tanar atacant de perspectiva, cu aceleasi caracteristici ca Morata, asa cum il descria Carlo Ancelotti. Este vorba despre germanul Kevin Volland de la Hoffenheim.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap