Nacho dorit in Bundesliga si Serie A

Nacho Fernandez a facut un sezon bun pentru Real Madrid. Canteranul in varsta de 24 de ani a impresionat aproape de fiecare data cand a fost folosit, iar atitudinea, profesionalismul si polivalenta sa l-au facut pe Nacho unul dintre jucatorii de rezerva cei mai apreciati de catre fani la finalul sezonului 2013-2014.

Conform cotidianului spanio AS, tanarul fundas blanco nu a impresionat doar fanii merengue. Nacho are in acest moment cateva oferte tentante pe masa din Bundesliga sau Serie A, dar si una din Portugalia de la FC Porto. Acolo, noul antrenor al echipei, spaniolul Julen Lopetegui il doreste cu insistenta. Lopetegui si Nacho au colaborat la Real Madrid Castilla, acolo unde Julen l-a numit pe Nacho chiar capitan al echipei.

Pe langa interesul lui FC Porto, fundasul spaniol a trezit interesul gruparilor germane Bayer Leverkusen si Schalke 04, dar si al clubului italian Napoli, acolo unde mai evolueaza fostii madrileni, Callejon, Albiol si Gonzalo Higuain. In acest sezon, Nacho a bifat 1374 de minute in Primera Division, cele mai multe de cand a facut saltul spre prima echipa. Cu toate acestea, informatiile care vin de la Madrid, sustin ca Nacho va continua pe Santiago Bernabeu, tehnicianul Carlo Ancelotti bazandu-se in continuare pe el. Se pare ca nici dorinta jucatorului nu se leaga de o eventuala mutare in afara Spaniei si a echipei sale de suflet.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap