Probleme pentru Pepe: Real Madrid dispusa sa renunte la el in aceasta vara

A douasprezecea eliminare din cariera lui Pepe (prima in tricoul echipei nationale a Portugaliei) ar putea atrage consecinte. Conform unor informatii de ultima ora, Real Madrid i-ar fi comunicat agentului fotbalistului, Jorge Mendes, ca este dispusa sa asculte oferte pentru internationalul portughez.

Pepe a fost eliminat in partida cu Germania de la Cupa Mondiala din Brazilia si a distrus in mare orice speranta a Portugaliei in acel meci. Este totusi prima eliminare suferita de lusitan din decembrie 2011, atunci cand a vazut cartonasul rosu in partida cu FC Sevilla.

Fundasul adus pentru 32 de milioane de euro de Real Madrid de la FC Porto in 2007, nu a intrunit niciodata unanimitate intre preferintele sefilor de pe Santiago Bernabeu, mai ales dupa episoadele Casquero (Pepe l-a lovit pe jucatorul lui Getafe cand mingea nu era in joc in aprilie 2009) si Barcelona (in semifinalele Ligii Campionilor, cand Pepe a fost eliminat la 0-0) cu toate ca fundasul este in topul preferintelor fanilor de pe Santiago Bernabeu. Dupa ultima iesire asupra lui Thomas Muller, conducerea clubului Real Madrid pare sa i-a tot mai in serios in calcul o posibila despartire de fundasul portughez, daca vreuna din ofertele venite in vara anului trecut pentru Pepe vor aparea din nou.

Vara trecuta, Jorge Mendes a venit cu o oferta concreta din partea lui Manchester City (20 de milioane de euro), acolo unde Pepe era dorit de fostul sau antrenor, Manuel Pellegrini. Carlo Ancelotti a refuzat insa sa se desparta de fundasul portughez, mai ales ca tocmai aflase ca Raphael Varane va lipsi cateva luni de pe gazon. Si in acest moment, viitorul lui Pepe depinde tot de tehnicianul italian, care nu pare dispus sa renunte la Pepe dupa sezonul bun pe care acesta l-a facut in 2013-2014 in tricoul blanco. Intentiile clubului blanco se leaga insa de o posibila despartire de portughez, de aducerea lui Inigo Martinez si de promovarea unuia dintre Martinez si Varane langa Sergio Ramos. Conform unor surse bine documentate, Real Madrid nu este dispusa sa renunte la Pepe pentru mai putin de 25 de milioane de euro.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap